aliyse063 Merhaba esimin isi dolayisiyla İstanbul Zeytinburnuna tayini cikti orada kiralar ne durumda nerelerde kiralik ev tutulabilir yada metro güzergahinda gidip gelebilcegi guzel yerler varmidir ev tutabilcegimiz cok sagolun 😊
Nilguny aliyse063 hiç tavsiye etmem zeytinburnu tam olarak mültecistan başkenti imkanınız var ise incirli bakırköy civarına bakın ancaak zeytinburnu dahil suan kiralık ev en en en ucuz 3500 den başlıyor Allah kolaylık versin. Eşiniz zeytinburnun da çalışacak ise avcılar beylikdüzü tarafı hem metrobüs ile kolay ulaşım hemde daha ferah yerler buralardan ev tutmanız sizin için daha iyi olabilir.
Tkn Zeytinburnu oturan biri olarak asla tavsiye etmem boşuna 3 bin burda kiralara vermeyin gerçekten mülteci kampı oldu nefret ediyorum burda oturdum için gelin geldim eşimin işi burda olmasa basıp gidesimiz var ama ah şu maddiyat ahh
aliyse063 Bende kotu oldugunu duydum hemde pahaliymis bakalim nasil olcak insallah iyi olur kimsemiz yok esime yakin olmamda gerek ayni zamanda
Kayuu Kesinlikle zeytinburnu yaşanacak yer değil bende gelin geldim buraya ama hiç sevmiyorum sokakta normal insan göremezsin ya suriyeli ya afgan vs.🥴
Minigim12_ Kayuu valla bende yeni taşındım evwt doğru hep yabancı var ama yapacak birseyim yoktu kendi evime geçmek istedim başkasının evinin pisliğini çekmektense kendi evimde olsam daha iyi zam yapalı 4 ay olmuş kalkıp yine zam yapıyordu