askanne10 OzlmTgb sidefer bizde kusma ve mide ağtısı yaptı hastaneye gitmeye karar verdik ikinci kullanımda sonra kestik şimdi ferrum kullanıyoruz
Senemmm11 OzlmTgb Ocean kullanıyorum hem D vitamini hemde kan ilacı ikisi de ocean memnunuz. Zaten doktorumuz tavsiye etmişti
ilkgozagrimmm OzlmTgb Bir doktor sidefer öneriyorum dedi bir doktor ferrum dedi. Sidefer kullandım hiç bir sorun yaşamadık
Kdrknby OzlmTgb bende şuan araştırmaktayım başlamam lazım bebeğim 4.5 aylık oldu çocuk doktoruna danıştım sideferi önerdi ona başlayacağız inşallah 😌
Eymencvk ilkgozagrimmm ferrum güçlü bir kan vitamini 1 ayda tüm depolarını dolduruyor fakat kabız yapıyor malesef
minnoscan OzlmTgb ikisi farklı. Evet Ferrumu devlet karşılıyor ama zaten reçetesiz de 16₺ yani doktora yazdırınca da muayene ücretiyle birlikte aynı oluyor
Ececik OzlmTgb benim doktorum sidefer önerdi. Eczacı arkadaşım var o da sideferi önerdi 5 aydır kullanıyoruz. Şükür bi sıkıntı çıkmadı 🙏
Eymencvk OzlmTgb ikiside değil bestiron kullanıyorm ocean ve sidefer kabız yaptıgno okumuştum bestironda c vitamini sızma zeytinyağ herşey var doğal bitkisel hiçbir sorun yaşamadık 😇