Aysetokerrrr Bugün 4 aylik aşımızı olduk ve demir damlası verdi doktorumuz (vegaferon) kullanan varmı ne gibi yan etkileri var acaba
Bilgedefne14 Aysetokerrrr biz kıllandık kabız oldu artı 💩 rengi değişti koyulaştı ve ondan mı oldu anlam veremedik ama kabız oldu ve yaptığında da koyu yeşil sulu balgamlı gibi bir kaka ile karşılarım ara verdim 2 güne bir verdim verdiğim gün hiç kaka yapmaz oldu şuan 3 gündür vermiyorum
Aysetokerrrr Bilgedefne14 karın ağrısı kabızlık 💩 renginde değişiklik yapıyormuş yeşile dönüyormuş yada kahverengi gibi hemşiremiz öyle dedi ama kullanıp kullanmamk arasında kararsizim ya
Deletedmom0031 Sidefer kullanıyorum ben canım. Sağlık ocağının verdiğinde paraben var bide lekesi çıkmıyor kıyafetten zaten tadını da beğenmemişti kızım püskürtüyodu ağzından
Aysetokerrrr Deletedmom0031 bizede vegaferon verdi yarın baslicam bi sabahları ver karın ağrısı yapıyor dedi yarın bi denicem bakalım napacak
Bilgedefne14 Aysetokerrrr bizim yeşile döndü korktum bende kabızlık başta yaşadık evet yeşil bazen sümüksü olunca parabrn var dediler korktum acaba ondan mı kakasınböylr oldu diye