Merve1453 Anneler 2 gündür bebeğimin ateşi 37.6yi düşmüyor.ve defalarca kustu doktora da gittik şurup da veriyorum ama düşmüyor.ne yapabilirim yardımcı olur musunuz.ilk ateşimiz oldu tecrubesizim 😔
Balkizinannesi9220 Merve1453 benim kız oyle oldu. Perifen ve parolu dönüşümlü kullandik antibiyotuk kullandık alerji oldu vücudu kabarmaya başladı. Onu kestik. Ateş cok olunca suyla başını kol altını ısladım zibini ıslayıp giydirdim ancak düşmüştü.
Merve1453 Kuzumveben İshali yok antibiyotik içiyor katı yapmıyor.kusma ateş halsizlik döküntü de böyle deri si kabuk kabuk olmuş gibi
Merve1453 ikiKudurukAnnesi tahlil yaptı birşey yokmuş.bugun hiç kusmadi ama ateşi ilaç verince hemen düşmüyor.1saate anca etki gösteriyor.bikac saat sonra yine aynı oluyor
Duyulurum Merve1453 1 saate etki etmesi normal. 40 dakikaydi calpolun etki etme süresi. Birkaç saat sonra da ilacın etkisi geçiyor maalesef. Calpol dolven dönüşümlü kullanın dedi mi doktorlar?
ikiKudurukAnnesi Merve1453 ilaç zaten yarım saat 1 saate etki eder ve 4 ila 6 saat arasında etkisini kaybeder canım
ikiKudurukAnnesi Merve1453 koltuk altı ölçmeniz gerek doktor bize öyle demişti bebeklerin kafası bir tık daha sıcak olur
Merve1453 Duyulurum calpol ile parolu dönüşümlü kullanıyoruz.ilk maueyene eden doktor da pedifen vernisti ondan etki hiç göremedik bu ikiliye başladık
Merve1453 ikiKudurukAnnesi teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için o zmn bizim durum da normal gidiyor.cok saolun rahatladım brz
Duyulurum Merve1453 evet bize de doktor dolven yazmıştı ama eczacı pedifen vermişti. Hiç düşürmedi ateşini. İki defa daha acile gitmek zorunda kaldık
loranba Merve1453 biri de demiyor ki yüksek ateş 38 ve üzeridir. korkmayın 37 bile bebekte normal ateş kabul edilir. sizinki çok hafif bir ateş. doktorun verdiği ilaç ve yönergeleri takip edin lütfen. burdaki suya batır sirke içir gibi söylentilere kulağını kapa. geçmiş olsun.
Ozcskrl loranba kesinlikle bu ateşte ben ilaç vermiyorum. 38.5-38.7 den önce bagısıklıgı güçleniyor sakin kalarak takip edm bol bok ılık duş ateşi stabil tutuyor. Tahlilde crp sinde vs bi anormallik yoksa viral yada diş kaynaklı olabilir. Geçmiş olsun.
Ruzgarcan Merve1453 canım suan bebeğim hastanede yatıyor atesi cıkınca pamukla kasıklara birde koltuk altına soğuk uyguluyorum