Zzzz 9 aylıl kızım kış için uyku tulum alcam şimdiden ama e bebekte geçen yılki modeller vardı bide şimdi yeni modeller gelmiş ne farkı vae anlamadım bide mennun musunuz alan arkadaşlarım
Kuzumveben Zzzz ben 3 yil kullandim kizim icin 1,5 tog uyku tulumu cok memnum kaldim artik olmuyor her sene yasina uygun aliyorduk beden olarak baska markaya bakacagim eger alicaksaniz bir beden buyuk almanizi oneririm
Eymenduygy Zzzz bizde 9 aylığız geçen sene kullandım hep. Çok memnun kaldım. Fakat mağazadan görerek alın çok çeşit var kiminin boyu çok uzun kiminin bacakları çok dar. 😏 bende indirimden şimdi biraz pijama takımı zıbın falan aldım ama tulumu mağazadan alacağım yine 😊
Zzzz Eymenduygy bugün baktım bi mağazaya 2 yaş alayım büyük ama kışın zaten yaşına gelecek 2 almak mantıklı gibi
AysegulEmre Doğal gazlı evde kaç tog tulum almam lazım kızlar oğlum şuan 5 aylık da uyku tulumu bende almak istiyorum çünkü üstnü örtmeyi sevmiyor
Kuzumveben AysegulEmre odaniz kac derece tam onu soyleyin tog oda sicakligina gore belirleniyor bizim odamiz 23 derece kisin 1,5 tog tam iyi
Kuzumveben AysegulEmre 1,5 tog olur ama 25 cok fazla 24 oldugunda bile terliyor kizim 23 veya 23,5 derece 1,5 tog icin yeterli
AysegulEmre Kuzumveben tamam teşekkür ederim o zaman doğal gaz kaçta çalıştırmam gerekiyor evin içinin 23 derece olması için
Kuzumveben AysegulEmre bizim oda termostatimoz var kombiye bagli kizimin odasi kışın hep 23 derece oluyor 23 derecenin altina sicaklik dustuyse kombi otomatik calisiyor tavsiye ederim dogdugundan beri kullaniyoruz uyku tulumu ve oda termostati ile ne usume oluyor ne terleme kafam cok rahat oluyor
AysegulEmre Kuzumveben 500 den başlıyor ama he e kombiye uymuyormuş sanırım bizim kombinin de ternostatını bulamadım