eylulberen Bazen inanılmaz ağrı yaşıyorum kilitleniyorum gün içinde olmuyor gece uykudan uyanınca acaba hareketsiz kaldığım için mi ağrım oluyor bebeğim 4,5 aylık.Teşekkür ederim
Ruveyda_yasin eylulberen canım benimde aynı sorun var ve bu ağrı artık beni yormaya başladı benim bebeğim de 3.5 aylık sanki kemiklerim batıyor gibi
Hayalims eylulberen 6 buçuk aylık kızım benimde aynı şekilde sırt agrim çok fazla bazen dayanamıycak hale geliyorum geceleri özellikle çok ağrıyor
Nurummm eylulberen Bebeğim 16 aylık oldu ama hala sezeryandan kalan o sırt ağrısı kasılmaları oluyor maalesef canım.😞uzun süre düz uyuyunca kalktığımda tutulmuş oluyorum ne zaman geçecek hiçbir fikrim yok benimde ama ilk zamanlara daha göre daha az oluyor bu.🌺
becbz4- eylulberen bebeğim 6 aylık benimde oluyordu ilk başlarda, sizinki kadar yoğun olmasa da ama tamamen geçti şükür. Sizin de en kısa sürede geçer umarım
eylulberen Ruveyda_yasin evet hakikaten beni de yoruyor canım özellikle gece bebeğimi alamıyorum eşimi uyandırıyorum bazen
Okuroya Benimde oluyor sanki hep kambur dursam acayip rahatlayacakmisim gibime geliyor. Sezeryan ile alakası varmı bilmiyorum. Belki emzirdiginiz için göğüsler ağırlık yapiyoda olabilir. Ama gün içinde hep bı yamuk duruyorum 😃
ssnnmm eylulberen bende de oluyordu hala ara ara oluyor emzirirken çok kambur duruyordum ve kendimi kasıyordum ondan dedi fizyoterapist arkadaşım bide doğum sonrası vücudun ağırlık merkezi değişiyor oda bi etken tabi