AntiFilozof Evet derdim başlıkta hanımlar sebzelerle yoğurtla başlamama rağmen meyvelere geçtiğim gibi sebzeyi yoğurtu yemeyi bıraktı artık kafama takmaktan başım ağrıyor inanın yapıyorum yapıyorum çöpe gidiyor nası olacak bu iş 🥺🥺
mombeto AntiFilozof benm de öyle yoğurtla sebzeyle başladım ama yok meyve yiyor o kadar güzel yemekler yapıyorum ona özel ağzına koyar koymaz basıyor çığlığı o an bi şeftali muz elma yedir hemen yiyor 8 ay 21 günlük
AntiFilozof Yoğurtunu peynirini bebe büskivisini çorbasını püresi herşeyi evde yapıyorum yemeyince çok kötü oluyor 🥺
zeynepeliz Birebir aynısını yaşadım sizin gibi. Ben de ilk yoğurtla başladım sonra sebze en son Meyve. Şimdi bebeğim on aylık oldu. Sebze yemeye başladı artık yoğurt katmadan da yemeye başladı. Sanırım biraz zaman lazım
AntiFilozof zeynepeliz gerçekten öyleyse bende bekleyeceğim çünkü hem ben yoruldum hem çocuğumda geriliyor
zeynepeliz AntiFilozof evet evet akışına bırakın. Bebeğiniz kaç aylık? Benimkinin 4 Ayı buldu bu hale gelmesi. Bir de öğün aralarında çok fazla atıştırmalık Yerlerse de ana öğünde Yemiyorlar. Artık eline çok fazla salatalık vs. vermiyorum. Esas öğüne acıkmış oluyor iyice
Mytinyson Aynı sorun bizdede var. Neler yaptım hiçbirini yemedi. Yediği şey sadece muz, arı mama ( hiç istemesemde aç kalmasına dayanamıyorum) kabak çorbası. Yumurta, peynir. Bu kadar. Ve yakında sekiz aylık olacak 😔
Mytinyson AntiFilozof yumurta sarısını,peynir, ceviz, cicibebeyi suyla açıyorum öyle yediriyorum. Yani onunda içinde cici bebe var. Yoksa yemiyo onuda. En azından yumurta peynir yemiş olsun die ciici bebe vermek zorunda kaldım