Sevene Zynpvpr 15 günlük bebegim bazen sagarak veriyorum gögsümü emdiğinde boşaltıyor tamamen bende sağdıgımda 70 80 çıkıyor okadar emiyor bence
ilaydaergul Zynpvpr benim bebeğim 1 ay 6 günlük 90 cc mama yiyor. Anne sütü verdiğimde de 100-120 cc de anne sütü içiyor
Baybiler Benim de oğlum 3 ay 20 günlük anne sütüyle bir buçuk aydır kilo almiyordu mamaya başladık ama icmiyo ne kadr iciriyrousnjz bu aylarda bebeği olan varmı bana da fikir verin
Huzurumm Baybiler ya ne kadar icirme diye bise yok bebek ne kadar isterse o kadar iciyor kendinizi bu soru ile yipratmayin lutfen oyle boyle buyuyor
Dincer-Efe1 Zynpvpr aptamil kullanıyordum 60 cc veriyordum 1 aylıkken sonra doktorum 90 cc verebilirsin demişti
Gizemmasalx 1 bebeğim var hem emiyor hem mama yiyor bazen 30 cc bazen 60 içiyor açlık durumuna bağlı ama ilk emziriyorum sonra mama veriyorum
YSR1810 Sadece anne sütü alıyor. İki memeyi de veriyorum. Kaka, çiş sayıları günlük 5-6. Kilo alımı da 15 günde 700 gram aldı demek ki yetiyor kaç cc hiç bakmıyorum bile sağıp. Yukarıdaki kriterlere uyuyorsa yeterlidir
1515 Zynpvpr her bebek farklıdır aynı beslenmez bunu vererek zamanla kendisi karar verecek sizde ona göre yaparsınız
Zynpvpr 3 gündür test ediyorum. 90 verince ağlıyor ve uyumuyor. 120 verince sakin ve uyuyor. 90 artık yetmiyor demekki 120 devam