Seleninannesi Kizlar bugun 2 ay aşimizi olduk 3 tane bebegim normal olarak huysuzz baya uykuya falan dalamiyor atesi hebuz cikmadi fitil verdiler rahatlasin diye koymalimiyim atesin cikmasinimi beklemeliyim
Ozlemdoga Seleninannesi saglik ocaginda bu asilarin ates yapma olasiliginin yuksek olmadigi belirttiler.asi yerleri aciyabilir cok normal 😊 atesini kontrol edin bizim yukselmemisti. 38.5 olursa calpol verebilirsiniz demisti 1 cay kasigi. Hemdn fitile yonelmeyim atesi cikmadiysa bence ama tercih sizin tabi ki.. saat kacta asiyi vurdurmustunuz ?
Gzd-sari Seleninannesi 39 a yaklaşmadan ditil verme 37.bucuk cıvarında olunca calpol ateş dusurucu verebılırsın hiç ateşi cıkmayada bılir bızım cıkmadı mesela
Kurabiyem Seleninannesi canımm biz yeni yaptırdık. Zatürre ve karma aşıları olduk. Öğlen 1de yaptırdık akşam 8 gibi ateşi yükseldi. 38,5 oldu hatta aşamaya başladı. Calpol ve ılık bezle kompres yaptık. Gece 2 gibi birşey kalmamıştı artık. Fitili önermiyoruz dedi bizim hemşire
Bsrsdf Seleninannesi koldan vurulan ates yapabiliyormuş bizim ebemiz fitil önermememişti sürekli atesine bakın ona göre calpol verebilirsiniz Seleninannesi
Seleninannesi Ozlemdoga 10 bucukta vurulduk bendede parol var surup ama fitilde verdiler atesi yok ama huzursuz iste bilemedim
Ozlemdoga Seleninannesi bu saate kadar ates olmadigiysa olmaya bilir ama siz yine de kontrol edin. Bizde de olmustu uykuya dalamama ve uykuda aglama ama vermedim ilac. Dedigim gibi tercih sizin doktorunuzun numarasi varsa ona da danisabilirsiniz.
Seleninannesi Ozlemdoga aslinda bende vermemek icin direniyorum verme taraftari degilim fazla aglayinca acilari olunca insan dayanamiyor bi soriyim dedim cok tesekkur ederim
Seleninannesi Ozlemdoga peki.ne zaman gecer normalde masallah cok mutlu bi bebek gecede kontrol etmelimiyim atesini
Ozlemdoga Seleninannesi anliyorum tabi ki zor ama burda gormeden yorum yapiliyor baktiniz cok huysuz sizde rahat edemiyorsnz cocuk doktoru olan bi acile de goturebilirsiniz? Suan da durumu nasil biraz rahatladi mi ?
Seleninannesi Gzd-sari bizimde suana kadar cikmadi ama agliyo cok.huysuz bende parol var oda olurmu acaba
elisahira Seleninannesi maleseff parol 2 aylık bebege veriliyo canm calpol mor olan veriliyo sadece ama çok zordayda bebiş uykuya zor geçerse aglama krizi tutarsa yarım fitil çeyrek şeklinde ver huysuzlugunu alır özellikle paranox s ise uyku da yapar
Seleninannesi Kurabiyem yaaa bana niye calpol vermediler anlamiyorun parol surup var bnde herkes calpol yazmis
Ozlemdoga Seleninannesi canim eczaneden alabilirsin calpolu. Ama bu saate kadar cikmadiysa cikmayabilir telas yapma. Cikmaya baslarsa 38.5 olana kadar ilik bez alnina ve ustunu de ince olacak sekilde birakacaksin. 38.5 olursa da calpol verebilirsin demisti hemsiremiz.
Bilge52 Seleninannesi bu geceyi geçirince sabaha bişey olmaz artık bizde geçen hafta vurulduk ikinci ay aşısını ben bir çay kaşığı parol verdim ağrısı olmasın diye bişeycik olmadı çok şükür beş yaşında bi kızım daha var onun aşı olduğu zamanlardada öyle yapıyodum illa ateşi çıkacak diye beklemiyodum sonuçta aşı ister istemez ağrı oluyo