Zynpck0101 Arkadaşlar bebeğim 2 aylık sling hiç sevmedi bir kez bile kullanamadım. Kanguru almayı düşünüyorum sizce onu sever mi ? Bir de hangi markayı önerirsiniz ?
Nejlavrl Zynpck0101 bende kanguru aldim dun bebegim sevmedi bugun sling siparisi verdim ins sever ya kanguruyu bosuna almis oldum iade edecegim
Ruveyda_yasin Zynpck0101 canım benim oğlum için de almıştım onu sevmedi kolikti kanguru aldım yeni doğan aparatı ile ona biraz koymuştum lakin onu da sevmedi emzik bile veremedim şimdi 4 aylık oluyoruz
Oykuaygun Zynpck0101 bende kanguru aldım ya sevmedi geri iade de edemiyorum satıcam şimdi de 😪 neden sevmezler ki
Nejlavrl Zynpck0101 ben sling siparişi verdim bugün😄kanguruyuda e bebekten almıştım iade ettim karşıya bakmıyor kangurular yahu 6 ay olması gerekiyormuş ben bebegimin cevreye bakmasini kesfetmesini istiyorum 6 ay oluncaya kadar neden etrafa bakmayacak sekilde yapmislar bu kangurulari
[silindi] Zynpck0101 kesinlikle siddetleeee tavsiye ediyorum NUNA marka e bebekte ve internette var ben ve bebegim çok severek kullanıyoruz belden destekli ve çok rahat her konudan NUNA NUNA NUNA diyorum kuzum araştır bak yorumlarına memnun olmayan yoktur
Morusevenanne Zynpck0101 benimki de slingi sevmemişti. Ama kanguruyu sevdi. Bunda önemli olan karnı tok, altı temiz olması ve takar takmaz hemen yürümek. Sling de böyle deneyemedim kanguruya bayılıyor