Minnosunaannesiii Kızlar yardım ?Bugün hiç sütüm yok bebiş doymadı doğru düzgün mama da beğenip icmiyo hangi mama içer acaba bilgisi olan Aptamil beğenmedi Hipp beğenmedi ne vercem bu cocuga
Zumra3028 Minnosunaannesiii golden goat kullanıyorum biraz pahalı ama keçi sütlü bi mama bebeğinz sever mi onu bilemiyorum ama anne sütüne en yakın keçi sütü olduğu için ben bunu tercih ediyorum tavsiye ederim bizim ufaklık severek içiyo 😊
Omerasaf1 Minnosunaannesiii canım Medine hurması al. Bir bardak süte 3 adet Medine hurması kat ısıt. Sonra hem sütü iç hemde hurmayı ye .sütün artar Allah’ın izniyle
1207 Minnosunaannesiii sadece bol bol su için ve karnınız tok olsun. Benim oğlum da 3 farklı marka denedik içmiyor asla. Alerjik de bir bebek ben de herşey yiyemiyorum çok zor geçti son 1 ayım ama ek gıdaya başladık ve çok rahatladım. Biraz sabredin kaç aylık bebeğiniz
Minnosunaannesiii 1207 4ay1gunluk bebelac beğendi sonunda yine anne sütü veriyorum ama bazen hiç olmuyor yorgunluktan falan o zamanlar da vermek için mama başladım çok sukur bebelac beğendi