Babyluna Kızlar 1.5 aydır meme reddi yaşıyorm geçen hafta sagıyordm 25 cc de olsa çıkıyordu şimdi solgar hap aldım dün içtim bugunde ama sağıyorm 2 damla tek çıkıyor geri gelir mi o hapla :(
1tosmik1anne Babyluna Bebeğiniz kaç aylık, yani daha küçükse ben olsam direk elktrikli pompa alırdım, bebek emmiyorsa elle süt sağması çok zor, hepsi gelmiyor.pompa hem sütün hepsini çeker hem sizi rahatlatır hem de sütünüzü arttırır. Bebeğim büyük olsa da aynı şeyi yapardım, ne kadar anne sütü alsa o kadar kardır.
1tosmik1anne Babyluna ılık duş alıp, göğüslere hafif sıcak suyla hafif masaj yapıp sonra bir daha elle sağmayı da deneyebilirsiniz, göğüste süt fazla beklediğinde göğüsler şişiyor sertleşiyor, elektrikli pompayla bile 3-4 dk sonra süt gelmeye başlıyor bazen.
1tosmik1anne Babyluna benim de aynı, 3 aya yakındır, bazen bebekten yemeğe fırsat bulamıyorum uzun süre aç kaldığım oluyor maalesef, süt azalıyo bayağı.
1tosmik1anne Babyluna masaj yaparak sağdınız mı, sağım yaparken göğsümü ritimli olarak sıkıyorum, kesilmez öyle düşünmeyin, iyice beslenin, haşlanmış tavuk yiyin, bulgur pilavı yiyin, olumlu düşünün🤗