elffaltn Solomombaby ile borooshbaby arasinda kaldım hanımlar sizce hangisi daha konforlu olur bebegim icin?
elffaltn Melisyldz hepsiburadadan baktigimda acik mavi diye yaziyor oylemi geliyor fotograftaki gibi?
Melisyldz elffaltn bn kendi sayfasndn aldm moonstone rengi diye dusundugmdn ve orda gordugmdn daha güzelms adi moonstone diye geciyosa orda da direk acik mavi fln değil lacivertli gbi kırçıllı kendndn htta arkadasmda ck beğendi rengini o da hamile hediye alicz ona 🙈 bide bebekle birlikte büyüyebiln bi kanguru ve bacak ayari fln yapiliyor
elffaltn Melisyldz o kadar kararsiz kaldimki acaba onunde fermuarli bi goz olsa daha mi iyi olurdu hani ne bileyim acil durumda müdahale edebilmek için mendilini koyabilirsin Çanta almadigin durumda anahtarini koyarsin bilmiyorum kafam mamadusla ikisi arasinda kaliyor
Melisyldz elffaltn mendili kenarina sıkıştirrsn pantolnn cebine koyarsn bi mendil her yere giriyor cnku 😁 telefonunu arka cebine koyarsn bn oyle yapıyorm ellerm cebimde bi sekilde yürüyorum o derece 🙈 yinede sen bilirsn ama bn tavsiye ediyorm sadece esim bile begendiyse kullanışlı dediyse tamamdr o 😂🙈 bn genelde biseyi alicagim zaman cok arastirirm yorumları okurum kullann kisilere kdr ulasirim gercekmi diye ogrenirim 😂🙈 cnku onemli bnce o yzdn içim rahat pisman olmadiigm bi urun olduğu icin
Alina19 elffaltn benimkininde onunde fermuarli göz var ve gercekten cok ise yariyor. Yanina canta almayabiliyorsun bezini koyuyorum biberon koyuyorum anahtardi paraydi koyup cikiyorum cok rahat oluyor gerçekten onemli iyi dusun derim.
Melisyldz elffaltn kesinlkle analik boyle biseyms 🙄💪 ( yaşatan Rabbime sukurler olsun 🙏 ) sen bizi disari cikarkn bi görsen 😁 ihtimalinde ihtimalini dusunmek zorunda kaliyor insan 🙈 bnde rengini cok düşünmstm alirken o da zor bi karardi bnm icin😂 normalde bnde solomm mamadusu takip ediyodm taaa ki borooshbaby bulana kdr onda karar kilnca digerlerini takiptn ciktm o derece bi kararlilikti bnmki 😁 güneş ortusu bizimknnde var lutfen ama 😁
Neseerol Diğerini bilmiyorum ama solomombaby den çok memnunum tavsiye de ederim güneş örtüsü var pozisyonu rahat belinin desteği yormuyo ve biri fermuarlı olmak üzere 3 gözü var mendil para telefon anahtar oyuncak 1-3 bez ve küçük ıslak mendil paketi sığıyo
elffaltn Melisyldz gorunus olarak borooshbabyi daha cok begeniyorum ama yeri geldiginde cantasizda cikabilmeliyim o yuzden gozu varmi diye sordum😅off bilmiyorum cok zor karar vermek 😑😑
Melisyldz elffaltn anahtar telefon para kart mendil ceplerine sigar😁 makyaj malzemesi fln alamazsin artk kendine gel sen bi annesin 😂🤣🙈 bel cantasi alıp sirtina cevirrsn çok kllnsli oluyor bu arada👌 borooshbaby kendisini bu kdr övdüğümu duysa bana bitane kanguru ortusu ve disligindn göndermesi gerekir😆
elffaltn Melisyldz cebimde bisey tasimayi sevmiyosam demek ki😯😯 bu kadar reklama ucrette talep etmelisin 😂😂