Melllisa 7.5 aylık olacak bebeğim var kızlar pekmez yedirmekten içi bulandı yoğurdu ekşi diye sevdiremiyorum bal aldım doğal bal vermek istiyorum ne yapmalıyım vereyim mi sizce ?
bitterdelisi244 Melllisa arının ıcındekıleri bebek mıdesı kaldıramıyor allah korusun zehırlemeye bile yol açabilir vermeyin
Miniminikusum Melllisa meyveyle karıştırıp berseniz yogurdu, ben 8,5aylık bebeğime pekmezi azıcık sulandırıp veriyorum diğer türlü çok yogun kıvamlı olunca agır olabiliyor
Adalet-34 Melllisa ne yemek istiyorsa onu verin ben kızımı yemek konusunda zorlamıyorum bazen yogurt yer bazen yemez
Melllisa PrensinAnnesi2021 evet biliyorum ama zor tutuyorum kendimi inanın sürekli pekmezden midesi bulanıyor artık
Melllisa bitterdelisi244 gerçekten mi bende sadece ufak alerji yapıor sanmıştım alllah razı olsun iyi ki söylediniz
bitterdelisi244 Melllisa yok canım ya ablamın eltisi cocuguna bal vermıs 7 aylık daha kusma ishal olunca doktora goturmusler. doktor baya azarlamıs kadını neden bal verıyorsun dıye. herseyın zamanı var allah korusun