2042 Arkadaşlar ocean D3 mü yoksa sağlık ocağının verdiği d vitamininj mi vermeliyim hangisi daha iyi sizce ikisini de aldım şu an
nneslihan 2042 ocean d vitaminin içeriği çok temiz sağlık ocağının verdiğini kullanmadık biz içeriği temiz değil diye
macakizi8 2042 ocean kullandık biz canm o daha iyi sağlık ocağın verdiği paraben falan var içinde tavsiye etmiyorum kan ilacıda ocean microfer kullandık
sademinannesi 2042 sağlık ocağının verdiği bizde gaz ve kabızlık yaptı sadece 1 gün kullandım ve attım ocean kullanıyorum içeriği de temiz tavsiye ederim
Dorukcugummm 2042 ben de ocean kullaniyorum ve memnunum ama benim doktorum sağlık ocağının verdigini de kullanabilirsin demisti.O benim içime sinmedi🤷♀️o yüzden ocean’a devam😊
Eminelif20 2042 Asla kullanmadım sağlık ocağının verdiğini kiii benim arkadaşlarım da kullanmadı. Biz 9 ay 1 günlüğüz 7 aydan beri kullanıyoruz daha yeni bitecek nasipse. Çoraba d3 çok iyi 🕊
Saresi 2042 ben sağlık ocağının verdiğini kullanmadım. Kabızlık vs bir sürü şikayet okuduğum için ocean aldım