Ebruseyda Belirtiler bizle uyuşuyor bebeğim devamlı huysuz kusmasida var uyusada uyumasada mutsuz dört aylık bu arada napmam lazım emiyor yediklerime dikkat etsem etkisi olur mu
Teemo07 Ebruseyda Doğduğundan beri çekiyoruz aynı sıkıntıyı. Suan 4.5 aylık ve 2 haftadır daha sık kusuyor ama eskisi gibi huzursuzluğu yok. Acaba cok yedigi için mi diyorum. İlaç kullandık gaviscon o işe yaramıştı bizde.
Ygz03 Bizde vardı reflü yatağı kullandık emdikten sonra en az 6 7 dk dik pozisyonda kaldı . Doktor ilaç verdi ve emzik kullandık . Böylece zamanla azaldı . 5. Ay civarında . Tabi bizim alerjimizde var
Ebruseyda Ygz03 valla bende anlamadım huzursuzluk ve kusma var bizdede atak mi alerji mi reflu mu anlamadım
Ygz03 Ebruseyda bir doktorunuza danışın isterseniz benim bebegimdeki kusmada çok şiddetlydi 2 ay kadar hiç kilo almadan geçirmiştik hatta
Azrabetul Benim bebeğim kolik ti. Gece de çığlık çığlığa kendini arkaya atarak uyanırdı Dr a dittik reflü dedi gaviscon saşe kullandık. 7 aylığız çok şükür rahatladık. Bazen ağlamalarının kolik değilde reflü olduğunu düşünüyorum.