Oykuaygun Üzerinde kullanım süresi 4 hafta oda sıcaklığında yazıyor. Bendeki 4 haftayı geçti ama dolapta kullanmaya devam etsek Bi sorun olur mu?
OzlemDefne_ Oykuaygun dolaba ben de koymustum cıkarınca akısı durdu, dondu kullanılmaz hale geldi. Eczacı da dolaba koymayın dedi 2. Kutuda. Tarih sebebi ile kullanılır mı bilmiyorum, üstte kalsın belki bilen cıkar. Güle güle büyütün bebişinizi.
Babyalina Oykuaygun açıldıktan sonra 4 hafta süresi var dolapta zaten kullanımı uygun değil bileşenleri bozuluyor ve bi işe yaramıyor 4 hafta sonundada tarihi geçmiş oluyor bozuk yani
Tatlican Oykuaygun dolaptatada olsa açılmış ise 4haftayi gecince kullanilmiyor .icinde canlı bakteriler varmış ve 1ay sonra ölüyormus dedi eczacı kullansanda fayda vermez
Oykuaygun OzlemDefne_ teşekkür ederim. Bana da 2 eczacı mutlaka dolabın yumurtalık bölümüne koyun dedi yarım saat önceden çıkarıp öyle veriyordum
Miniknur Bu ilaç açılmadan önce soğuk istiyor. Hatta buzla veriyolar. Ama sonra önemli değil dendi. Benimki dışarda durdu hep. Ama şimdi havalar çok sıcak daha serin bi yer lazım olabilir
Oykuaygun Babyalina ay neden o zaman eczacılar dolaba koyun diyor ki ya onlara güvenip attım dolaba kesinlikle doktora da danışmak lazımmış. Teşekkür ederim
Miniknur Oykuaygun yok öyle kullanmayın 3 hafta hatta kullanımı Ben bitiriyorum zaten bitmeseydi çöpe atardım