Yamac18 Ya arada bi memede sertlik oluyo taş gibi ve ağrıyor. Nasıl boşaltıcam sıcak havlu koyuyorum bol bol emziriyorum geçmiyo🥺
NorthLight Yamac18 elimle sagiyorum derken çıplak elle mi?? Mochi o konuda ise yaramıyor pompa ile sağmaniz lazim
Yamac18 Ozge04858 evet ya çok ağrıyor gece uyuyamadım ağrıdan. Saat başı emzirdim açılsın süt kanalları diye ama olmadı😢
yagizinannisi Yamac18 ayy aynısı başıma geldi sıcak duşta bol bol sert olan kısma masaj yap acıyabilir ama dayanmalısın çıkınca da varsa elektrikliyle sağ ve de en güzeli bebeği ters emzirme hemen akıyor sütler
Koalina Yamac18 Elektieikli makine ile yapın mastitiniz ilerlemesin ateşte yapar çünkü bebeğiniz emsede dolduğu için yeterli derece boşaltamaz 3 kere oldum kabus gibiysi göğüsten çektiğim kadar bişeyden çekmedim vallahi iltihap oluşur bol bol sağ canım
Yamac18 Koalina evet ara ara oluyo ya geçiyo bikaç gün sonra yine tekrarlıyo 😢 çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun
yagizinannisi Yamac18 yanıma yastık koyuyorum bide kucağıma başını tutuyorum bacaklar yanımdaki yastıkta öyle buldum kolayını
yagizinannisi Yamac18 bebeğin yüzü sana doğrı bakacak yanına yatırır gibi düşün öyle hemen geliyor açılıyor kanallar
Koalina Yamac18 süt kanallarınız tıkandığı için bebişiniz boşaltamaz Canım o yüzden ikinci el falan almaya çalış ilerlerse daha olmadı hastanede sağdır Rabbim yardımcın olsun
busrakntr bwnimde sık sık olur ve 2 3 gunde anca geçer agrı, buz tutmaniz gerekiyor agiran bolgeye. hemen rahatlatiyor buz. aksi halde daha kötü oluyor.
Polio Yamac18 çanta tutuşu şeklinde emzirme var. Ters emzirme de deniyor. O kadar ise yarıyor ki öyle emzirmeyi deneyin. İnternette görsellerden bakabilirsiniz. Açıklaması olan sitelerde var.
busrakntr ve sagmaniz gerekiyor 2 saatte bir bosaltmaniz gerekiyor bu surecte. elle degil sagim aletiyle.