Sedanehir Ek gıdaya geçtim ve ne neyden ne kadar kaç gün vereceğimi bilmiyorum bilenler ya da başlayanlar yorum yazabilir mi
Esilahanm1 Sedanehir bende şurada bekleyeyim bizde 5 ay 12 günlüğüz yakında bende baslicam şuan yoğurt veriyorum arada az az
Sedanehir Esilahanm1 Esilahanm1 aynenn, 5 ay 6 günlüğüz dün akşam yoğurt verdim sevdi 3 gün dolsun kabak haşlayıp vermeyi düşünüyorum
Hilal9797 Esilahanm1 cnm bebeğimle bebeğim aynı gün doğmuş ben 4 üncü ayın sonunda başladım çilek hariç tüm meyveleri veriyorum havuç patates vs veriyorum
Esilahanm1 Sedanehir benim kizda çok sevdi yoğurdu içine şeftali koyup bi kac damla zeytinyağı damlattim onu da çok sevmisti ama hic doyasiya yedirmedim emsin die
Esilahanm1 Hilal9797 yaa bende meyvelerden tattirdim sebze vermedim hic onlara da baslicam yavaştan arada corbalarin suyundan kaşığın ucuyla baktiriyorum tadına
Sedanehir Esilahanm1 meyveyle başlamak yanlış bir tercih. Sebzeyse biraz zorlanabilirsiniz. İnsallah zorlanmazsınız. Meyveyi çocuklar genelde sever cünkü o yüzden sona bırakıyorum
Hilal9797 Sedanehir Sedanehir yok cnm anne sütü sadece meraklı ilgili bir zaten sıkıntı yaşamadım o yüzden