Metenin_annesi05 Merhaba sevgili anneler🌺 Bebeğim 3,5 aylık. Gündüz uykularımız biraz sıkıntılı. Ahşap Hamak almak istiyorum ama kararsız kaldım. Kullananınız var mı? Kullanan varsa nasıl ürün, önerirmisiniz? Yardımcı olursanız sevinirim😊 Şimdiden teşekkürler🌺
Deletedmom0099 Metenin_annesi05 holmen marmaris marka. ben 5 ay kullandım asırı iyi bi ürün. hatta taşınacağım evimde yer yok diye satışa koyucam bende, benden alın diye yazmadım bu arada gerçekten çok iyi. hem portatif söküp her yere taşıyabilirsiniz
SedefK Metenin_annesi05 ben bebeğim ilk doğduğunda kullanmıştım ama koyacak yer sıkıntısı oluyo bence. Bir de uzun süre kullanılmaz diye düşünüyorum tutunup kalkmaya başlayınca sıkıntı yaratabilir
sademinannesi Metenin_annesi05 Civilden ahşap hamak beşik almıştık sallama açısından çok güzel ama altını destekleyerek yatırmak lazım çünkü bebeğiniz yatınca boynu falan rahat etmiyor gibi duruyor bana göre, dönme sorunu falan olur diye ben artık korktuğum için yatıramıyorum
harley Metenin_annesi05 2 aylıkken e bebekten aldım şuan 5 aylık eskisi kadar yatmasa da yatıp uyuduğu oluyor yere çok yakın olduğu için çok kıllanmıyorum
Metenin_annesi05 Deletedmom0099 Baktım şimdi internetten holmen markasına ama ahşap olanı yok sanırım.
Metenin_annesi05 SedefK yaa evet haklısınız kalkma kısmı tamamen aklımdan gitmiş ama anca Sürekli gözetim altında olması gerekiyor.
Melllisa Bence alma ben aldım 2 ay yatabildi oda çok rahatsız edici eğer sallanma için diyorsan başka şey al çok kötüler
Metenin_annesi05 Melllisa yok sallama için değil de gündüz uyuyamıyor. En azından hamak kurtarıcım olur belki diye düşündüm aslında.
Metehan123 Bence alma cocugun olmus 3.5 aylik benimki 4.5 aylik park yatagin icinde zor durduruyorum sag sola donuyo kendini kaldirmiaya calisiyo uzun sure kullanamzsin
Melllisa Metenin_annesi05 bebeğin boynu yamuk kalıyor ve altına bişey koysanızda bi yamukluk oluyor bayağı rahatsız ama tabi bu minicity nin böyle yanları yüksek ve düz olan hamağı harika ahşap almayın dediğim model çok iyi
Metehan123 Metenin_annesi05 etrafini kesfetmeye basladi ya gunduz uykulari azaliyo benimki de oyle normalde bi yatirirdim en az 1 1.5 saat uyurdu simdi yarim saat uyusa sukur cekiyom