BerrinNevaM Sizde de oldu mu doktora götürdüm tahlil falan yaptı bsy çıkmadı ama hala Balgamli kaka yapıyor
Mucizem006 BerrinNevaM bizim oluyor arada genelde üşüttüğünde oluyor yatarken poposunun altına sıcak su torbası koyyorum ben tabikide kaynatmıyorum
seydaac BerrinNevaM bizim de oluyor bazen. Bebeğimin boğazında da hırıltı vardı doktorumuz geniz akıntısı olduğunu balgamı da dışkı yoluyla çıkardığını söyledi.
IrmakBilgin BerrinNevaM bizimde oluyor birde üstüne kusması ve huysuzluğu, ateş. Doktora gittik idrar kültürü yapıldı e coli üredi çıktı sonuçlarda enfeksiyonmuş 😞 antibiyotik tedavisine başladık. 😞😞
FurkanZeynepKarada Bizde iki gündür mukuslu yeşil kala yapıyordu de gittik şükür birşey çıkmadı Eksta karin agrisi yapcacak ki meme reddi ile birleşti emzirmek daha zor hale geldi allah sabır versin bizlere eski emdiği günlere donsem bir haftdid resmen. Kan kustum hala red ediyor
IrmakBilgin BerrinNevaM götürün muhakkak her doktor farklı bir şey söylüyor 🤷🏽♀️ Antibiyotik alerji yaptı başka doktor gördü bir sürü tahlil istedi yine 😞
Duruyaman BerrinNevaM benim bebeğimde de oldu bende götürdüm tahlil felan yapıldı bişey çıkmadı. Büyüdüğü için bağrsakları da gelişiyor normal dedi