Sbnmm4444 4 gün sonra 5 aylık olacaz gündüzleri artık bir uyku düzeni olsun istiyorum ama gündüz uykusu hiç yokkk Uykusu çok var uyutuyorum 10 dk sonra kalkıyor resmen direniyor böyle değildi 1 aydır böyle kafayı yiyorum artık varmı çözümü olan
Oyku16 Sbnmm4444 aynı durumdayız bizde hatta geceleri de sık sık uyanmalar.basladi yeni yeni inşallah biran önce geçer
Eslemcim Benim bebeğim de 4 ay 21 günlük ve bu bir haftadır uykular gerçekten haram oldu normalde kendiligimden uyuyan bebekti smdi ağlaya ağlaya zar zor uyuyor hele ki geceleri Allahım uyuyana kadar eşimle çarşafın içinde sallanıyoruz yarım saat 🤦🤦
Eslemcim Sbnmm4444 Gerçekten öle ya çarşafta Saklanarak uyumaya alisicak diye korkuyorum çok huysuz gözleri uykusuzluktan nasıl kızarıyor bide çığlık ata ata uyuyor asla böyle değildi
Sbnmm4444 Tosbik3056 uyku zamanı geldiğinde iyi değil bağırıyo uyumak istiyo ama uyumuyo onun dışında hep oyun istiyo ve keyfi yerinde
Sbnmm4444 Eslemcim bizimki de hiç böyle değildi ama şuan uykuya geçişte uyku içinde sürekli zorlanıyor