Minikturtageldi Kızlar 18 günlük bebeğim var. Kakasını yapıyor, gazını çıkarıyor ama sürekli ıkınıyor. Emerken, uyku esnasında sürekli ıkınma derdinde ve ıkınırken ağlıyor. Bu ıkınma yüzünden hiç uyumuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
dml2703 Minikturtageldi biz çok yaşadık o bağırsakları kıvrimlaşmaya başladığı için ittirmeye çalışıyor ikinmayi öğreniyor ki kakasını rahat yapabilirsin ilerde diye korkmayın 🤗
aziz_sevara Minikturtageldi emziriyorsanız sizde gaz yapacak gıdalar tüketmeyin bebeğe gaz yapar bir çok şey.
Yaman-2021 Minikturtageldi kolık bebekler gazını cıkarsa dahı bıtmeyen bır gaz sancısı olduğu ıcın cıkarmak ıcın ıkınıyor bızdede durum aynı
Beyzayldz Gazını cikarsada bitmez ki bağırsakları düzene giriyor karnı şişiyor aynı şeyleri yaşadık ıkınma durumu 3.ayina kadar anca bitti
aziz_sevara Minikturtageldi benim oğlumda da oluyor du baktım takip ettim gaz yapmaz dediğimiz şeylerde yapıyor muş. Bi doktorunuza danışın biz baktırmıştık takibe almıştı sonra bıraktı bazen ıkınır ara sıra
Yaman-2021 Minikturtageldi gaz sancısının aşırı çekmesi uyuyamaması sureklı ıkınması bunlar bır ısaret Zaten doktorunuZda sızı bunu sorar zaten kolık oldugunu anlamak ıcın kolık bebeklerde ilk 3 4 ayda sindirim sistemi gelişmediği için olusuyor sındırım sıstemının gelısmemesıde gaz sancısına sebep oluyor sureklı aynı seylerı yasıyorsanız genelde kolık oluyor zaten basıma geldıgı ıcın bılıyorum
maestro Minikturtageldi gaz bitmiyor maalesef ilk zamanlar. umarım çabuk atlatırsınız. emziriyorsanız karbonhidrat tüketimini azaltın. mama veriyorsanız bikaç başka marka mama daha deneyin. sevgiler