Eliffffffffffff Bebeğim desteksiz oturamıyor. Küvetin içinde banyo filesiyle yaptırıyorum ama her zaman zor oluyor kocaman şeyle. Mama sandalyesinde yaptırıyorum, onda da altı sabunlanmıyor kalıyor. Kolay başka yol var mı
Uzaymekiii Eliffffffffffff kucakta yaptırmak☺️ Kucağınıza alıp duş başlığının altında yaptırabilirsiniz hem kolay oluyo hem korkmadan akan suya alışmış oluyolar hem de çok keyifli oluyo koyun koyuna duş almak😍
Duyulurum Eliffffffffffff ben vakumla yapışan oturaktan alacaktım ama alamayınca çamaşır sepetine bez serip onun içinde duşakabinde yikadim. Bebek hareketli olduğu için içinden atlamaya çalışabilir, yana devrilebilir bunlara dikkat etmek lazım. Yani yanindan ayrılmayacak bu şekilde yıkanabilir. Ben 7 aylık falandı böyle yıkamaya başladım hala böyle yıkıyorum 12 aylik
Aselinnannesii Eliffffffffffff bende e bebekten banyo oturagi aldım çok rahat yıkanıyor. Vakkumlu yere yapışıyor önü kilitli
Eliffffffffffff Morfrenk oturur pozisyondayken altını nasıl yıkıyorsunuz. Ben de mama sandalyesinde yaptırıyorum ama oturunca altını süngerle yapamıyorum.
Momm12 Ben küvetin içine köpük banyo filesini koyuyorum bebeği de içine yatıyorum once biraz su döküyorum sonra köpüklüyorum sonra ters çevirip yıkıyorum zaten 10 dk sürüyor en fazla ☺️ Çıkarıp losyon ile masaj yapıyorum önemli olan vücudunda ki teri atması
Eliffffffffffff Aselinnannesii oturur pozisyondayken altını nasıl yıkıyorsunuz. Ben de mama sandalyesinde yaptırıyorum ama oturunca altını süngerle yapamıyorum.
Aselinnannesii Eliffffffffffff oturunca yapamıyorum ama bittikten sonra ayağa kaldırıp önünü arkasını lifliorum su döküp çıkarıyorum
CatBoy Eliffffffffffff Babyjem küvet içi destek kullanıyorum kesinlikle öneririm 4. Ayından beri onunla yıkıyorum