Grbtbnbr Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim 4 buçuk aylık . Gece uykusuna 19:00-20:00 arası geçiyor ve sabah 6 gibi uyanıyor. Çok erken uyanıyor bu zamanla düzelecek mi ? Bu durumu yaşayan var mı ? Artık zorluyor bu kadar erken uyanmak:(
Nespressso Grbtbnbr ben perdeleri kapatıyorum çok nadir erken güne başlıylruz sabah emziriyorum tekrar yatırıyorum 8 buçuk 9 gibi güne başlıylruz iki ay 25 günlük
Kerem-Erva Grbtbnbr aynı durum bende de var 4 ay 3 günlük 4 ay atağı varmış sırtını yere koydummu ağlıyor uykuya da zor dalıyor artık
Sumeyra87 Grbtbnbr ahh canim ya erken kalkan malesef hep oyle gidiyor sanki.bizimkiside kisin o zifiri karanliginda 6 da kalkardi.simdi yine 6 7 arasinda kalkiyor gecen bikere mizlandi oda uyumus bende 7.45 te kalkti aylar aylar sonra bikerecik oldu bu.
Grbtbnbr Kerem-Erva atak yüzünden zaten geceleri çok fazla uyanıyor umarım en azından uyanmaları azalır
Grbtbnbr Sumeyra87 1 2 kere 7 buçuk 8 gibi uyandığı olmuştu allahım o kadar mutlu olmuştum ki sanki 12ye kadar deliksiz uyumuş gibiydim :) güne bu kadar erken başlamak çok zor ya
Kerem-Erva Grbtbnbr inşşşş iki emiyor hemen uyuyor karnı mı Aç acaba sütüm mü yetmiyor düşünceleri oluyor bendede hep
Nespressso Grbtbnbr kakası gazı içinde uyanıyor olabilir altını temizleyip öyle emzirseniz uyumuyor mu yine de🙁