nurelem Kızlar soğuk baklava yapan var mı? Serbeti en güzel nasıl oluyor, bayağı baktımda farklı farklı şerbetler yapılmış , en güzel nasıl oluyor?
Sakinee nurelem bacım siz bana inatmısınız 😂😂 dün arkadaş kekleri paylaştı önceki gün aşureler bugün sen soğuk baklava kız delirtmeyin beni diyetteyim 😂😂😂 kafamı reçel kavanozuna sokucam şimdi 😂
nurelem Mavikoalaaa keşke olsa da yesek😁 ya da yapınca size de verirdim elim çok boldur eşim hazır yufka almış aklına düştü o yüzden sormak istedim😀
nurelem Mavikoalaaa Allah razı olsun, benimde eşim aşırı tatlı sever , dedim fırsatım olursa yaparım 😁
nurelem Sakinee o postları hiç görmedim canım 😁😁 keşke bende kilolu olsam da diyete girsem😳 bende kilo almak için mücadele veriyorum 😊 yakın olsaydık yapar sana da getirirdim bak soda çok zayıflatıyor öneririm😊
Sakinee nurelem benim standart niyeyse her ay 5kilo ne eksik ne fazla öyle gidiyor bekarlıktan beri ne zaman diyete girsem. Valla gel kız ben sana basenlerden vereyim 😂
Sakinee nurelem bu ayıda tamamlayayım spora abanıcam sonrasında çünkü öyle çok hızlı verme derdinde değilim zaten sağıl kuzu yinede
nurelem Byzadmrl97 canım oraya da baktım ama şerbeti suyla yaptılar ve soğuk döktü sütü pek begenmedim
ikiprensannesi_gul nurelem onu yapmadım ama çok yedim dün gece yarısı aklıma geldi yine nasıl canım istedi anlatamam bu gün eşime aldırıcam hemen 😍
nurelem ikiprensannesi_gul Erzincan da benzerini yerdik kakaolu sütlü nuriye gibi ama muhtesemdi hiç bi yerde bulamıyorum o tadı , sütlü şerbetli tatlılara bayılıyorum bende😊