defnosgeldii Bebegim asiri huysuz 3 aylik olacagiz birkac gun sonra carsafin arasina aldigimiz an susuyor esimle sallamaktan artik ellerimiz kopacak hamak alsam fayda eder mi acaba nasil kurtuldunuz bu sallama isinden kizlar :(
BuketCumaAli defnosgeldii ahh en iyi ben bilirim kızım kolikti 😌 Esım işe gidince dolaba bağlardım ucunu kesınlıkle al hamagı civilde satılıyor ben aldım hayatım kurtuldu resmen
yldzcskn_10 defnosgeldii Canım bizde bayramda köye gitmiştik huysuz diye kayınvalidem çarşafla sallamaya alistir baktım onu huy edindi canı sıkıldıkca ağlıyor sallanmak istiyor başka uyutma yöntemleri buldum uykuya geçişini kolaylaştıracak başka uyutma şekilleri bul
SensizAsla defnosgeldii bizde memlekete gitmiştik orada alışmıştı eve geldik bir hafta beşiğini söktüm çarşaf bağladım demirlerine baktım sadece sallanmak istiyor dedim bu böyle olmayacak iyice uykusu gelene kadar asla uyutmadım beşiğe koymadım uykusu iyice gelince emzirdim uyudu bu şekilde devam edince bıraktı sallanmak istemeyi şimdi kendi yatağında uyuyur. Bi kaç gün istikrarlı davranıp sallamazsanız unutuyor 🤭
hvvylmz defnosgeldii dolap uygulaması var ordan temiz ikinci el bulabilir sin mutlaka hamak çok rahatlık
Damla29 defnosgeldii yol yakınken dön derim canım ayağa alıstır bizde aynı hataya düştük sonra gittim hamak aldım ve ona da zor alıstı suan 11 aylık ayaga alıstırdım tekrar bi yere gidemes olmuştum aglıyordu bas bas illada hamak diye kaynanama anneme giderken bile götürüyorduk düşün yani
Rabiamhmt defnosgeldii annem kız kardesımı oyle alıstırdı bız bıraktıgımız anda aglıyodu 1 yasına kadar bu sekılde gıttı malesef