_eay_ Bebeğim hastaligi atlattı ama burnu tıkalı bebek spreyi aldım serumla temizliyorum gene de geceleri hokur hokur burnu, var mı onerebilceginiz bişey uyanıyor ağlıyor
Zeynepugur _eay_ sterimar burun spreyi var Dr önermişti çok çok iyi bir sprey yani benim bebegimde baya etkili oldu direk açtı ve aktı hırıltısı geçmişti bide odaya sogan koyun derler ama denemedim hiç nasıl olur bilemem
elifAelay27 _eay_ Ultrybaby çekmeli bir aparat aldık burunobaby serum damla aldık az doluysa serumu kullanıyorum ama derinlerde ise çekmeli aparatı kullanıyorum çok rahat oluyor şimd hırlamadan mışıl mışıl uyuyor
Oyku_nisa _eay_ Sana tavsiyem denenmiş bilgi hatta şuan yaptım bende aynı durumdayım çünkü, küçük tencereyle su kaynat içine 1cay kaşığı visk at buharı odayı sarıyor o koku benm burnuma bile iyi geldi:) geçmiş olsun
Feslegenkokulu _eay_ aynısı bizim kızdada oldu spreyler hırıltıyı asla götürmedi ama mustelanın serumu var eşim almıştı iki kullanmamla düzeldi
Melllisa Canım herkesin kendine göre hemen ama instagrama gir bak bana dua edersin baby vac yaz yaşadığın şehirde eczanede var ona bak yoksa trendyolda indirimli kızımın doğdu günden beri 1 kere bile tıkanmadı nasıl bi mucize anlatamam
sherlock_mom _eay_ odanız kuruysa oda yapar soğuk buhar makinesi iyi geliyor birde sterimar burun spreyi sıkın