Aycan Kizlar kizim 40 gunluk ilk haftalar sutumu sagmistim cok sislik vardi mastit olmamak icin simdi bi paket cikardim tezgahin ustune koydum rengi cok sari bisi olmamisgir demi🤔
Aydiles Aycan buzlukta dondurduğunuz sütleri çözmek istediğiniz zaman direkt dışarı çıkarmayın, önce normal buzdolabında çözünsün sonra çıkartın dışarı, yani ben böyle biliyorum, nette böyle yazıyodu, direkt soğuk sıcak olmasın diye herhalde🤷♀️
Sdnbln Kolostrum ilk ağız sütü olarak bilinir altın süt derler altın değerindedir ve rengi oldukca sarıdır birde buzluğa attıysan buz tuttugu için daha koyu sarı görünür googla kolostrum yaz rengini karsılastır . Buz dolabınında kapanmadıgından buzun çözülmediğinden eminsen sıkıntı olmaz aksi bir durum yoksa eğer
Milasmom Bende konu acilmisken nasil isitildigini merak ediyorum çözüldükten sonra bildigin cezvede falan kaynatip ılıtıyo muyuz
Sanemkrdmn Milasmom hayır kaynatmayın biberona sütü koyup akan sıcak suyun altında ısıtın veya bi kana sıcak su koyup onda ısıtın
Nartanem Milasmom bende nasil isitilacak kac derece olacak vs bilmiyirum? Bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Sanemkrdmn Nartanem sıcaklığı bileğinizi yakmayacak şekilde olacak bileğinize döktüğünüzde ne sıcak ne de soğuk olması lazım ılık olacak