Ozgemrah Merhaba anneler 24 günlük bebeğim var ve diş ağrısı çekiyorum emiyor evde ne yapabilirim bilgisi olan varmı saatlerdir ağrıyor parol ictim sirke ile gargara yaptım ama nafile
Aslmra80 Ozgemrah sarımsak öneririm dövüp koyabilirsin birde bol tuzlu gargara onun içinde eğer apse yapmışsa mutlaka antibiyotik
Aycan5454 Ozgemrah bende de var o dert yirmilik dişim çıkıyor etin içinde kalmış yarısından çoğu apse yaptı doktor sadece parol dedi ve bir antibiyotik verdi ama nafile geçirmiyor sirke tuz karışımı yapıp kaynattım gargara yaparak beş dakika beklettim biraz olsa hafifledi
Aslmra80 Ozgemrah birde karanfili çok oneriyorlar onu denemedim sarimsakta zonklama olur koyduktan sonra azıcık dayan faydasını görürsün. Başkada önereceğim bisey yok geçmiş olsun eğer apse yapmışsa antibiyotik kullanın mutlaka o şekilde geçmez.
Ozgemrah Aycan5454 benimde dişim kırılmıştı hamileyken birde çürük var cok kötüyüm saatlerdir dayanamıyorum parol hic bir ise yaramiyor sizede cok geçmiş olsun
Aslmra80 Ozgemrah ooo geçmez canım boşa çabalama sarımsağı dene imkanın varsa diş aciline git ilacını aldır emziriyor musun
Aslmra80 Ozgemrah tamam yap imkanın varsa diş doktoruna git sana ilaç yazsin agumentin kullanabilirsin
Aslmra80 Ozgemrah büyük ihtimal geçmeyecek apse olmuş mutlaka git yazık öyle çekme kolay değil o diş ağrısı rica ederim canım inşallah faydası olur çok geçmiş olsun
Ozgemrah Aslmra80 bundan 3 sene önce sedasyonlu operasyon geçirmiştim diş yüzünden insallah yine aynısı olmaz