DilekTekin Güzel Anneler lütfen bana bir çare bulun 7 aylık bir oğluşum var hiç bir şekilde uyumuyor gece sabaha kadar ağlıyor çatlicak diye korkuyorum artık çaresi olan yaşayan varsa lütfen yazın 🤦♀️
10sare DilekTekin ya bebeğinizi okuyun nas felak ayetel kürsi sirkeli su yap evi bebeği sil ya Şafi de oku bakalım canım
DilekTekin Ftmvrs13 götürdüm heryerine baktırdım çok şükür herşey normal bir sıkıntı yok uyku ilacı verelim dediler ama ne kadar faydalı zararı varmı bilmiyorum emin değilim belki yaşayan bir çözümünü bulmuştur
[silindi] DilekTekin 7 ay 12 günlük bi oğlum var , defalarca doktora götürdük hicbirsey cikmadi bulamadılar. Ya dişlerindendir yada karni doymuyordur annesi .
DilekTekin Merlinlin bu aya kadar hep uyurdu sabaha kadar birtek acıktığında kalkardı şimdi saat başı uyanıyor ağlıyor sürekli zor uyutuyorum arabaya bindireyim diyorum ondan nefret ediyor ne yapacağımı şaşırdım artık…. 1 aydır böyle 2 tane dişi patlattı aslında ama ona rağmen yoktu öyle şeyler
GozdemHilal Ayni şeyleri yasiyoruz çırpınarak ağlıyor şimdi arabada gezdiriyoruz uyuyor ama eve girince uyanır kesin 3 haftadır böyleyiz biz hftaya 7 aylık olacak çare bulamadık asla
DilekTekin GozdemHilal ahh keşke arabada uyusa arabada sabahlarım arabanın içinde uyurum gerekiyorsa her gün sevmiyor arbaya biner binmez iyice çıldırıyor 😩
DilekTekin [silindi] Onuda deneyelim dedi doktor onuda denedik kaşık maması veriyorum bir tabak nerdeyse yediriyorum yarım saat sonra uyutuyorum bana mısın demiyor çıldırıyor ağlamaktan acaba maması gaz mı yapıyor sma kullanıyorum ama bebeklikten beri kullanıyorum değiştirsem mi acaba
GozdemHilal DilekTekin o da çare değil ki eşimle sürekli sinirliyiz uyku yok ikimizde de iki dişi cikti üç kez acile gittik gaz dediler mama değiştirdik gaz ilacı verdik yok yok yok tarttilar da 10 günde 350 gram almış karnı da doyuyor belli ki nedir bu anlayamadık
DilekTekin [silindi] Maşallah sabaha kadar uyuyordu 1 aydır böyleyiz doktora götürdüm 1 hafta önce her yerine baktırdım boğaz kulak burun hepsi normal dişlerinede daha var dedi doktor iki tane patlattı ama hiç böyle şeyler yaşamadık
DilekTekin 10sare onuda yaptım herşeyi denedim yine aynı bir hocaya götürüp okutursam mı diye düşünüyorum artık ya acaba nazar mı değiyor çünkü çatlicak derecede ağlıyor yani
DilekTekin GozdemHilal valla bizde aynı durumdayız kızımda ben böyle şeyler yaşamadım hiç bebek bakmamışız biz eşimle daha yeni bakıyoruz yani ama cok farklı çatlicak derecede ağlıyor bişey olacak diye korkuyorum artık ya
10sare DilekTekin Allah esirgesin bakara suresi yada nebe suresini dinletir misin ismi ne bebeğin bende burdan okuyayım şifa oluruz inş Allah yardımcın olsun canım