Asliesra82029ir Burun akıntısı hapşırma ve göz yaşarması başladı hafif de baş ağrısı var acaba covid belirtilerinin arasında bunlar da var mı korkmaya başladım geçirenler bilgi verir misiniz 🙏
askbocusum_1 Asliesra82029ir ben 20 gün önce oldum böyle belirtiler yoktu bende.simdu bende de öksürük hapşırma burun tıkanıklığı var.bende korkuyorum tekrar olmaktan.ama abim aynu sizin gibiydi 2 kere test verdi negatif cikti
Akbasrabia Asliesra82029ir canım coronayız bizde 3.gün bitti bugün çok şükür bizim hep boğaz da başladı 3 gündür karantinadayız ama 1 haftadır hastayız toplamda 3 kere (1 kere oğlum 2 kere eşim) hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu olmuş diyip yolladılar meğerse coronaymışız boğaz ağrısı ateş halsizlik böyle başladı ilerleyince eşimle bende nefes darlığı başladı şuan oğlumun boğazı falan geçti öksürük ve burun akıntısı başladı
Asliesra82029ir askbocusum_1 İnşallah cnm benim de bugün başladı etrafim tamamen karantina da çok dikkat ediyorum ama ister istemez korkuyorum
askbocusum_1 Asliesra82029ir valla Allah düşmanımin başına vermesin.cok zor atlattim.maalesef hasarları kaldı ve bir daha olmaktan çok korkuyorum.abime katarin iyi gelmisti emzirmiyorsaniz bir doktora danışın isterseniz
Asliesra82029ir Akbasrabia rabbim şifa versin inşallah 🙏 çocuk nasıl onda süreç nasıl ilerliyor ben encok kendim kötü olup ona bakamamaktan korkuyorum
Akbasrabia Asliesra82029ir o kadar kötüydüm ki ama inan ki bi şekilde yapıyorsun 🤷🏻♀️ çok sağol canım 🌸💞