Dilber35 Bebeğim 7,5 aylık . Yatağının altına reflü yatağını koydum aspirasyon korkumdan dolayı. Henüz diş çıkarmadığı için çok tükürüğü var o yüzden düz yatırmakta korkuyorum . Ama böylede rahat edemiyor sanırım.Önerileriniz?
Mom107 Dilber35 ya aslında reflü yatağını koyarak bir çözüm üretmişsiniz farklı bir çözümü yok herakdebelli bir zamana kadar omurgası için kullanmayın diyorlar ben 5 ayına kadar reflü yatağı kulladım sonra 8 aydan itibaren açıkçası çok ince bir yastık kullandım çocuk rahat etti
Deletedmom277 Dilber35 yatağının altına reflü yatağı koymak yerine iç yatağın altına baş kısmına denk gelecek şekilde yastık koyun biraz yüksekte olsun yeterli olur diye düşünüyorum
Deletedmom277 Dilber35 bu arada bebeğinizin reflüsü mü var yoksa tükürüğünden boğulur diye mi korkuyorsunuz
Dilber35 Mom107 yastığı yüzüne kapatır diye de korkuyorum. Bi yazıda okumuştum. Düz yatırın diyorlar ama cesaret edemedim. Sizin yastık inçe ve yumuşak mı. Bende de var öyle bi tane
Mom107 Dilber35 şimdi o ayda bir bebek yzüne gelen bir örtüyü çekebilir durumda oluyor hemen hemen en aZından benim oğlum öyleydi şimdi 11 aylık özel yaptırdım ince ve pamuktan zaten yorgan yastık yapan yerlere bebek için diyince yapıyorlar
Dilber35 Deletedmom277 evet haklısınız. Hayır reflü yok sadece tıkanır falan diye korkuyorum. Yan yatmıyor çünkü. Sadece kafayı yan çeviriyor.
EsraEfee Ben yatagin bas kismina gelen yere yatagin alt kismina bi yastikla destek yaptim. Bas kismi biraz yuksekte duruyor.yastik kullanmayin diyorlar ama esimin isi sebebiyle nerdeyse ayin yarisini annemlerde geciriyorum.orda kaldigimda incecik bir yastik koyuyorum.
Dilber35 EsraEfee evet bende annemde kalınca öyle yapıyorum. Ama hep soru işaretiyle yaptım kafama takıldı teşekkür ederim 🌸
AhmetEmir Ben iki aylıktan itibaren çok inçe bir yastık koyuyorum daha rahat nefes alıyor sadece kafasının altına değil üst vücut denk gelecek şekilde koyuyorum
Deletedmom277 Dilber35 bence korkmayın yastığa da hiç ihtiyaç duymayın derim. Daha önce boğulma tehlikesi geçirmediyse içiniz rahat olsun. 7.5 aylık bebek büyük bir bebek. Gazını bile çıkarmıyoruz artık öyle hemen yatırıyoruz çünkü kendi başına halledebiliyor her şeyi. Tabi yine siz bilirsiniz