sunset01 Merhaba güzel anneler; bugün eşimin kardeşi kızıma kehribar kolye hediye etti ve boynuna taktık. Uyurken çıkarıyor muyuz yoksa kalsın mı bir sıkıntı olur mu/olmaz mı ? Bilinçli annelerden yorum bekliyorum 🙏🏻
Karadeniz-li sunset01 bence olur hatta kullanan çok kişi var herkez çıkarıyor gece her ihtimale karşı instgramsa takip edin seldaoguzek te kullanıyor ve anlatmıştı bakabilirsnz
NiLDeRiN sunset01 aslında hiç çıkarılmaması gerekiyormuş ben de bir süre cikarmamistim ama bı etkisini görmedim açıkçası .
AdemCicekAli Biz aylardır takıyoruz gece de çıkarmıyoruz . Kehribarı orijinal boğazına batmayacak sekilde kenarları sivri değil . Yatağa yatirinca ben düzeltiyorum , gece de dönse de bir sıkıntı olmadı .
Nurcannn AdemCicekAli ne kadara aldınız nerden aldınız uyku da diş de gerçekten işe yarıyor mu bileklik veya kolye farkı var mı
AdemCicekAli AdemCicekAli Erzurum’dan aldık 200 e aldık . Diş salyasi yok şükür uykuları da güzel bir bebek . Ben fayda ettiğine inanıyorum .
sunset01 NiLDeRiN ya bende çok araştırdım kimisi faydası yok kimisi var diyor. Amcamız hediye almış taktık hemen bakalım faydası olur inşallah 🙏🏻
MutiEss sunset01 Ama ağzına girmez ki koparamazlar boncukları. En azından göz önünde ya rahat oluyor öyle🤷🏻♀️
NiLDeRiN sunset01 evet faydasını görenler de çok. Kehribarin özelliklerine bakınca mantıklı zaten bende ona dayanarak çok inandim ama bizde tutmadı. Hatta eşim çıkaralım bence kolyeden sonra hiç uyumaz oldu demişti ben inatla takıyordum🙈 inşallah sizde etkisini gösterir huzurlu olsun bebisler sağlık getirsin inşallah 🙏