Htadya 6aylık bebeğim var isilik . sadece kolları ve boynu bu şekilde isilik oldu.Başka bi yerinde yok.Ama çok yoğun egzama tarzında bu isilikler .Lütfen önerilerinizi bekliyorum
aakar Htadya doktora gittiniz mi? pek isiliğe benzetemedim ama tecrübeli anneler yazar üstte kalsın, geçmiş olsun
1ana1bebe Htadya günlük hatta gün içinde 2 kere falan dus aldırın, isilik gibi durmuyor belirli yerler ama ben isilikte gül suyunun çok faydasını gördüm
Yahya_17 Htadya egzama olabilir bir doktor götürün isilik gibi deil sanki. Bazı. Egzama türler var yaz aylarında görünüyor genelde hava deişimin de fln
Htadya Yahya_17 onu bilmiyorum doktora fotoğrafını gönderdim bisey demedi krem önerdi onu da yarın deneyeceğim ama birden çıktı çok terliyordu iki gündür.Sadece eklemlerinde kıvrımlar da var o yüzden egzama demedi
1ana1bebe Htadya birde isilik genelde küçük küçük noktaciklar gibi olur bu egzana sanırım bir butun dibi duruyor
Htadya 1ana1bebe sadece fotoğraftaki alan bu şekilde kolunun diğer yerleri hep nokta nokta.Hayır anlamadığım doktor isilik dedi başka bisey demedi anlamakta zorluk cekiyorık artık
Deleted12 Htadya şık yıkayacaksınız. Gül suyu sürün gun de 4 5 kez pamukla. Havalandırın 3 4 güne geçer. Ayrıca isilik resimde görülen egzama falan değil. Çok fazla artmış .
Htadya Deleted12 her akşam yıkıyordum sımdı sabah akşam yıkıyorum.Bi yandan korkuyorum bu sefer de üşütür diye
Deleted12 Htadya gül suyu sürdüm mu ben sudokrem de kullandım normal dalın bebek yağı da hangisi etkili oldu bilmiyorum ama inatçı isiligi geçirmişti. Evinde varsa dene istersen.
Masalela Htadya canim isilik bu şekilde öbek öbek olmaz demişti doktor alerjiye benziyor alerji bu şekilde öbek öbek olur demişti
Htadya Masalela besin alerjisi var ama diyetten çıkmadım ki hiç hersey aynı.Oraları da isilik şeklinde nokta noktaydı bugün bu şekilde oldu