yasacmalamalo Kızlar merhba bnle aynı durumu yaşayan var mı tavsiyelerı olan 36 günlüğüz henüz ıkı haftdr yaklsık en küçük sese uynıyor kızım ve beşiğne koydugumda vr mı önersı oln
Elifatih25 yasacmalamalo 10 aylk hala besige koyunca uyaniyo. Iyice derin uykuya dalmasi lazim ondan snra uyanmiyo. Bnde sabirsizim biraz uyuynca hemen koyardm ama smdi beklemek zorundaym
Mys01-01 yasacmalamalo uyanıyor diye alıp kucakta uyutma sakın yapmayın başka şeye alışmak için yapıyorlar istikrarla tekrar pıspısla uyutun mutlaka benım ılkınde uyandıkça aldım uyandıkça aldım mahvoldum ama bu 4 aylık bu sekılde yaptım sımdı her koyduğum yerdenuyuyor
dlnyny yasacmalamalo bizimde 32 günlük aynı durumdayız hatta büyüdükçe uykuya dalmaya da zorlanıyor ama beşiğinden almıyorum bir kolaylık emzik alıyor geceleri ağzına kolaylık oluyor emziği verince
Melin16 yasacmalamalo Bizde 35 günlüğüz ama bizde öyle bişey yok çok sükür yani oluyor ama arada gazı falan varken. Seslere de duyarlı değil okadar öksürük te hapşırık ta falan ani seslere anca irkilir.
yasacmalamalo Elifatih25 mesela ne kdr bklmk gerekıyor yarım saat bi saat mi yarım saat bklıom yine uynıyor
Elifatih25 yasacmalamalo nefes alisverisinden anliyom bn 🙊 ama derine dalinca kndini brakiyo mesela pozisyon degistirir gbi yapiyorum tepki vermiyo ozaman koyuyorum besige
yasacmalamalo Mys01-01 valla ypıyorum ya omzumda uyuyor besıkte sallıyrmm birz uyumuyor yıne pış pış dıom
yasacmalamalo Melin16 demek ki bebekten bebeğe değişiyor bir de atak haftasıymıs 5.hafta ondan da olblr die dusunuyrm bi de bi. Yaklasık bir haftayı gecık catımız yapılıyor tamir gürültü cok gelıyor o da etkılıyor mudur acaba irkiliyor seste cnkü
Melin16 yasacmalamalo atak haftası evet bizdede biraz değişiklikler var ya malesef. Ama dediginiz gibi çatıda etkilidir sonucta dan dun sesleri e bide alışık olmadıgı ses bilemedim düzelir ler inşallah 🙏
acimavi yasacmalamalo biz ilk zamanlar bebek arabasında uyutmuştuk evin içinde, dolaştırırken uyuyordu, her kıpırdandığında da arabayı ileri geri yapıyordum. Kucaktan beşiğine koyduğumuz gibi gözünü açıyordu bizimki de