Danerys Merhaba anneler benim bebeğim çok gazlı 1 aylık şuan. Gazdan göbek fıtığı oldu. İçinizde bu durumla karşılaşan var mı? Ne yaptınız? Altını her değiştirdiğimde çok üzülüyorum.
neslihan-87 Danerys Ablamın kızında vardı.Baya büyüktü 3 yaşında ameliyat oldu.Şun benim kızımdada var
Asafecrin Danerys bnm oglumda da vardı 2 tane cocuk cerrahına götürdüm 2sşde Ken liginden gecer dedi hatta biri eliyle içine itti sende her bez almana öle yp dedi masaj yaparkn öle yp dedi 4 ayllıkn geçmişti. 6 aya kadar geçiyomuş ztn.
Kumsaaaaaal Danerys Danerys bizimde vardı üzülmeyin çoğu çocukta oluyor zamanla gecıyor para falan koyanlar var ama ben açıkcası yapmadım yapmak ıstemedım sonucta enfeksıyon kaparvs dıye ama öyle dıyorlar para koyup sarınca geçiyormuş ağlatmamaya çalışın ve gaz olmasın ıkınmasın gecıyor
hilalkbdy neslihan-87 yaaa yavrum geçmiş olsun yaaa of balı yönetimi yok mu ki nasıl geçer fazla büyütmeden 😭
hilalkbdy Biz geçen gün gittik doktora doktor dedi göbek fıtığı var dedi ağlamaktan dolayı be yapacağımı bilmiyorum bende yardımcı okurlarsa ne mutlu 😭😭
Danerys Kumsaaaaaal yaa ne yiyeceğimi şaşırdım herşey gaz yapıyor çocuğa sanki. Çay kaşığıyla kimyon yutuyorum bütün bütün artık.
Merveee35 Danerys bizimde vardi aglamaktan olmustu. Duan 4 aylik gecti gibi. Doktor qz kaldı demisti en son. Zmaanla geçiyormuş