Hllysf Kızlar 15aylık bir bebeğim var zayıf bir bebek bunun icin ne önerirsiniz acaba kilo almasını istiyorum biraz erkek bebek 15 aylık boyu da var ama kilosu çok az doğal yoldan yada bildiğiniz birşeyler varmı şu da yarıyor dediğiniz
NorthLight Hllysf kaç aylık, ek gidaya başladı mi, mama kullaniyor musunuz bunları yazın daha iyi yardımcı olurlar
cilemm_karasu Hllysf bence sağlığı yerindeyse kilosunu çokda dert etmemelisiniz . Doktor kontrolünde bir beslenme düzeni oluşturursanız çok daha doğru olucaktır . Değerlerine bakarak yol izlenmeli mutlaka .
Hllysf cilemm_karasu evet çok şükür iyi ama biraz almasını istiyorum inşAllah 😚teşekkür ederim öneriniz icin
Aliveannesiiii Hllysf bence gece birşey yemiyorsa hiç başlamayın ne güzel, çoğu anne gece yemesini kesmeye çalışıyor. Bir yaşından sonra uzmanlar da önermiyor.
mihrosum Kızım 20 aylık cok hareketli. Aslında besliyorum ama kg almıyor cunku 1.sn durmaz 1 sn oturmaz hıc oturduğunu gormedım. Ben artık akısına bıraktım aylardır kg almıyor
EminEymen15 Hllysf birde.kime gore neye gore zayif? Kilo zaten iyi bisey degil istahi yerindeyse sagligi yerindeyse kilo onemli degil. Benim oglumda cok zayifti kaburgalari sayiliyordu nerdeyse ama kolay kolay hasta olmaz cok sukur. Buyudukce toparladi cok sukur