Ayfer2608 12 aylik oğlum bay bay yapmiyor ve bir şeyi parmagimla gösterdigimde sürekli elimi takip ediyor henüz hiç kelimesi yok bizim gibi olan varmi😔
NNF19 Ayfer2608 her cocugun gelişimi farklıdır oda zamanla yapar bol bol zaman ayırın kitap okuyun şarkı söyleyin konuşun ve kafanıza takmayın❤️
Tugce1234 Ayfer2608 benim oğlumda 11 buçuk aylık anne demiyo sadece baba bişeyler öğretmeye çalışıyorum sizin gibi ama erken mi anlamadım pek bişey yapmıyor
Ayfer2608 NNF19 dediklerinizi yapiyorum ne kadar yeterli oluyor bilemiyorum ama yalniz büyütüyorum bebeğim ve aklımda Deli sorular korkularim var insallah düsündügüm şeyler cikmaz bu arada teşekkürler sorumu cevapladiginiz icin 😘
Ayfer2608 Tugce1234 insallah güzel gelişimi gösteririrler de bizimde ikimizde rahatlar annelik duygusal çok güzel ve bir o kadar da zormus onu anladim❤
Ayfer2608 Ebrulideniz götürüyorum çocuklara bakiyor ama onlarin yanina gitmiyor ve dün bir oyuna katildik 10 aylik bebek oglumdan daha aktivti bilemiyorum bebeğin bir abisi vardi ondanmi cok hareketliydi
GoGirl Ayfer2608 baska takliti varmis alkis vs parmakla gosterme 15 aya kdr normal ve yapmamasida tek basina anlam ifade etmiyormus
Ayfer2608 GoGirl sadece alkis var ,al ver yapiyor ama babana ver yada oyuncagini bana getir dedigimde yapmıyor bilemiyorum belki de erken bilemiyorum
Nevanin_annesi Ayfer2608 bence üzülmeyin bunların hepsi normal. Konuşmaya gelince 3 yasa kadar falan hiç kelime olmayabilir ama 3 yaşında birden su gibi konusabilir bile. Kumulatif olabilir yani. Sizi algilamada bir problemi yoksa hiç üzülmeyin.