Ayssss1 Kızlar iyi akşamlar bebeğim 43 günlük ama sütüm çok azaldı artık göğüslerim hiç sertleşmiyor ne yapabilirim
Sareeninannesi Ayssss1 neden azaldı mesela bebek emmediği içinmi araya zaman koymayın her fırsatta emzirin sık sık verimli emdiğindende emin olun sütünüz az olduğunu nasıl anladınız mesela çişli bez sayısı dolu dolu günde 5-6 defa alıyomusunuz altından eğer dolu dolu çiş yapıyosa sütünüz az değildir ayrıca çoğalması için herşeyi denedim denemediğim şey kalmadı malt içeceklerne kdr 11 kilo aldım bi damla artmadı yani
anayimbenn Ayssss1 bir tarif vericem sabah akşam yap 3 gün içinde sütün artacak benim öyle arttı çok şükür
anayimbenn Ayssss1 200ml bir bardağa 1 yemek kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason Bir tutam ısırgan otu 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat 1 çay kaşığı tane kişniş ezilcek ama 1 tatlı kaşığı yada çay kaşığı tane kimyon Ve devamlı emzireceksin sütün artacak bana çok dua edeceksin
Ayssss1 Sareeninannesi ve şey sabahları falan normal sütüm geliyor emerken ağzından tasdığını görüyorum ama öğleden sonra öyle olmuyor resmen akşama doğru sütüm gelmiyor bilmiyorum geceleri hiç uyumuyor bebeğime tek bakıyorum gece gündüz uykusuz kalıyorum uykusuzluktan mı anlamadım
Wanderlust Ayssss1 daha sik emzirin, bol su icin, sutunuze guvenin bu bebek doymuyor yok zayif yok sutun mu az vs gibi elalemin laflarini duyarsaniz hic dinlemeyin strese girmeyin. Daha sik emzirdikce ve kendinize guvendikce sutunuz artar,moral cok onemli 🌸
Sareeninannesi Ayssss1 canım ben kolik bebek annesiyim 😓 ne uyku ne dinlenme neden dengeli beslenme hiç birini yapamadım 1. Ayda tek kaldım trk başıma krizlerle mücadele etmeye çalıştm çöktüm aşırı yıprandım ona rağmen sütümü ayakta tutmaya çalıştım göğüs her zaman dolu dolu olmaz ilk günler orantısız bir şekilde süt dolar bebeğin midesi küçüm olduğu için süt birikir göğüs şişer bebeğin midesi genişledikçe bebek daha fazla emer ve göğüs boşalır ben yumuşacık göğsümle sütüm yok zannedip doktora gittğimde bebeğim 900 gr almıştı siz yinede yemenize içmenize dikkat edin bol bol emzirn aç olam bi bebek kesintisiz ağlar durmaz çiş yapmaz azalır baktınız çişli bez sayısı 3 e düştü artık dolu dolu yapmıyor çişin rengi sap sarı olmuş yani koyulaşmış bebeğinizin kilo alımı durmuş yada kilo kaybetmiş o zaman bilin sütünüz yetmiyor ama şu an bence sütünüz var ve çokca emzirn her fırsatta emzirmezseniz sütüm yok dolana kdr mama verim derseniz bi döngüye girersiniz sütünüz tamamen azalır bebek mamaya alışır bir daha memeyi tutmaz strese girip sütünüzü etkilemeyin keyifle siz bebeğinizi emzirn
151120 Beli bir süreden sonra göğüs sertleşmez canım.uykusuzluk yorgunluk nüığk etken ben maya kullanmıştım emzirme çayı getirtmiştim çok faydasını gördüm