Mervemerve1 Anneler,eğer bebeğiniz huysuzsa uyumuyorsa bir de rukye duası ile uyutmayı deneyin benim bebeğimde çok işe yaradı belki yararını görürsünüz.. duanın gücüne inanıyorum🙏🏻
Bebek-annesi Mervemerve1 burada birisi yazmıştı nebe suresi diye o günden beri o sureyi açıyorum yine zor dalıyor uğraştırıyor ama daha kısaldı uykuya direnmesi gerçekten zor uykuya geçiyor. Bu dediğiniz duayı da denedim ama nebe suresi daha etkili oldu
JUTENYA Mervemerve1 ben ilk doğduğu aylarda dinletirdim çokta güzel uyurdu sonraları bıraktım doğru dürüst bir uyku yok keşke bırakmasaydım şimdi 16 aylık siz hatırlatmışken tekrar deneyeceğim inşallah uyur size çok dua ederim
_elmaliturtam Vakıa suresi de benim kızım çok seviyor. Ve nebe süresi var oda uyku için. Allah hepsine hayırlı uykular versin 💕
Mervemerve1 Bebek-annesi ben de nebeyi çok denemiştim ama bunu daha çok sevdi ve etkili oldu her bebek farklı tabii ki😌🤗
Mervemerve1 JUTENYA bence de tekrar deneyin bebeğimin rahatladığını gerçekten hissedebiliyorum🤗 inşallah miniğiniz uyur annesi❤️