AryaHanim Merhabalar 23 gunluk bir anneyim doktorumuz reflu yataginda uyutun dedigi icin devamli reflude yatiyorum fakat bebegim hic sevmiyor bir sekilde kendini kaydirip duz zemnde uyuyor. Siz bebeginiz dogdugunda nasil uyutuyordunuz?
Eymenduygy AryaHanim reflü yataklı babynest de uyuttuk 4. Aya kadar neredeyse alttan destek falan verdim. Çok memnundum içine sığmayınca artık kaldırdım🤷🏼♀️
Soe AryaHanim ben de reflüde yatırıyordum kayıyodu sürekli doktor imkansız diyodu. Bizim bebekler çok haylaz olcak 🤣 ben normal yatağında yatırıyorum artık 2 aylık oldu
Wanderlust AryaHanim 4.ay sonuna kadar ayaklari tassa da kullandik cok memnundum bebegim de cok rahat uyuyordu asagiya kaymalari oldu ama tamamen cikicak sekilde degil ters cevirip yatiriyordum ayak kismina duz zemin geliyordu cok asiri kayma yasamadik o yuzden
hobby_catolog_hk AryaHanim bende uzun süre kullandım benim kızım da kayıyordu. ama cok faydasını gördük kusma vs yoktu. Herkes kullanmalı bence. Ben sevibebe nin yan destek minderini kullandım yan yatması için yine de kaydı ayaklarının tarafa yastık koyuyodum
Melis84 4 aylığız hala reflü yatağında yatıyor çok seviyor. Sizin aldığınızın modeli mi farklı acaba bizimkinden kayması sor çünkü alt kısmında da bombe var
Soe AryaHanim Ben park yatağının içine koyuyodum önce sadece kayıp ayaklarıyla yatağa vuruyordu sonra aynen dediğiniz gibi kayıp yatakta yan yatmaya başladı 🤣 Allah kolaylık versin bize 🤣
AryaHanim Soe duz besigine yatirdim simdi yan yastigida koydum tek derdi rahat yatmakmis yavrumun belki 3 saat uyurda bende dinlenme imkani bulurum 🙃🤩😍
Grejuva AryaHanim doyduktan sonra 25 dk yatırmadım dik tuttum benim bebişte yataktan kayar yere yatardı Ayak ucuna yastık falan koydum yok bu defa ds yana kaydı en iyisi basına yastık koymak ya da yatagı egimli yapmak