GulcinPO Bugün bexsero aşısının ilk dozunu oldu kızım ateş yaptı. Bu aşıyı yaptıranlar var mı nasıl etkileri oldu bebeklerinizde acaba? Ateş yükselince ben panikledim çünkü🥺
Selinglr GulcinPO bexsero yaptı sanırsam bizede aşıdan sonra hemen calpol vermedınızmı bize doktorumuz oyle yapın demıştı hatta hastaneden cıkmadan acilde bi kaşık almıştık
burcu1234 GulcinPO bexsero ateş yapıyo malesef hatta bacakta ağrı ve şişlikte yapıyo. Bizim doktorumuz 4 saate bir ateş düşürücü verebilirsin demişti. calpol ve dolveni dönüşümlü verdirmişti hatta. İlk dozda hiç sorun yaşamamıştık çok şükür kullanmamıştım o yüzden ama 2. Dozda hem ateş hem bacak şişmesi ağrısı hepsi oldu.
busra2626 GulcinPO bizede sadece bu aşı ateş yaptı en ağırı buymuş doktorumuz öyle söylemişti 38.3 leri görmüştük ılık duş ve özellikle calpolle çok şükür toparlamistik
Miniknur Çok az ateşi oldu 37 filandı hatta toplasan 1 saat sürdü o kadar. Çok şükür 2. Dozda da öyle oldu. Ateş yapmıyor çok şükür aşılar bize.
GulcinPO Miniknur bundna önceki aşılar bize de yapmamıştı ama bu yaptı inşallah bundna sonrakiler yapmaz
GulcinPO Selinglr hemen vermedik akşama doğru verdim calpol ateşi yükselince doktor bişey dememişti çünkü ama şimdi 38 oldu panik yaptım iyice
GulcinPO burcu1234 bizimki ilk doz bacak şişmedi ama ağrısı var çünkü dokundurtmuyor bacağına ama ateş yükselmeye başlayınca panik oldum
Selinglr GulcinPO ılık duş calpol coraplarının icine soğan :) deneyin ışe yarıyor yanı umarım sizede yarar
Merveozwomen GulcinPO hastanede asi olmadan önce carpoll verip arkasından asi yaptılar ve doktorumuz saat söyledi o saatede carpoll verdik, biraz huysuzluk yaptı sabah hiç bir şey yokmuş gibiydi, ama gece ben çok emzirdim rahat atlatsin diye
GulcinPO Selinglr ayy inşallah ılık duşu yaptırcam da uyudu ateşinin sıklıkla ölçüyorum duruma göre uyandırcam. İnşallah diğer dozlarda ateşi yükselmez
GulcinPO busra2626 bizde 38.5 i gördük ılık duş aldırdım demin bekleyip tekrar ölçeceğim ateşini calpol ü vereli daha 3 saat oldu
GulcinPO KaderturanAlp evet geçen ay 9. Ay aşısı vardı doktor yaptırmayın demişti 10. Ayda yaptırdık bizde
Ltprknn KaderturanAlp menenjit özel aşılardır.yanlis biliyorsunuz.planlamasini doktor yapıyor 2 tip menenjit var ikisine farklı aşı.1 yaştan sonra yaptırmak isterseniz tek doz.
Merveozwomen GulcinPO merhaba benim kızımda 5 aylıkken oldu ateşi en yüksek 36.9 oldu ama huysuzluk yaptı ve asi olan yer uzun bir süre bilye gibi sert oldu, kızım 6 aylık hafifden var sertlik
GulcinPO Merveozwomen Merveozwomen bizde vermediler öncesinde calpol birşey de demediler bende ateş hafif yükselince vermiştim şuanlık düşmesini bekliyoruz
Merveozwomen GulcinPO doktorumuz eğer ateşi olursa ilacı verdikten yarım saat içinde düşmez ise gelin demişti, ücret olarak ne kadar ödediniz