Yafes 6 ay 2gunluk bebegim gün içinde hep kucagimda gezmek istiyor. Ne yemek, ne temizlik hiçbirşey yapamiyorum, dinlenemiyorum. Yürüteç alsam mı diye dusunuyorum. Kullananlar yürüteç bebeklerinize yarar mi sağladı zarar mi acaba
Mom081 Yafes benimkide 5 ay 26 gunluk bebegimi yurutec almadim bi komsunun yurutecine denemek icin koydum gidiyo bende almayi fusunuyom yoksa surekli kucakta
Gamzeburkan Yafes biz kullandık 6ayda başladık 9aya kadar kullandık kızım 11ayda tamamen yürüyordu hiçbir zararını görmedik
Yasemin38 Yafes benimde 7 aylık bebeğim hep kucakta olmak istiyor. Her koyduğum yerde mutsuz aıkılıyor😒örümceğide dr önermiyor valla muallakta kaldım bende. Kızımda kullanmıştım büyük oğlum binmek istememişti ama son numarada kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta🤭
Merveceylan Yafes ben kullandım kullanıyorum mecburum. Olmuyor yani olduramıyorsunuz. Biz de insanız en kötü evde gram iş yapamazsınız. Ama aylar ilerledikçe yürüteçten çıkıyorlar bilginiz olsun. O yüzden annem tülbentle bağladı 🙊Saatlerce tutmuyorum Tabiki içinde çocuğumu ama kurtarıcı oluyor ve bunu çok ünlü bir psikolog da kendi bebeğine yaptı instagram psikologelifsahin. Saatlerce tutulmadığı sürece sıkıntı yok bence alın kullanın. Yoksa gram ne dinlenebilir enerji toplarsınız ne de ufak tefek işlerinizi yapabilirsiniz.
Miniknur Bende o ümitle istedim tanıdıktan ama daha fena oldu. Her yere uzandı her şeyi karıştırdı. Başıma daha büyük bela oldu valla :)
Nurcannn Yafes yürüteç çok iyi bence ev işini bile tutarsın onda geziyor evin içinde ben yere koyuyorum ağlıyor biraz oynandıktan sonra. Daha sonra yğrğteçe koyuyorum baya eğleniyor onda tavsiye ederim kademeli zaten boyuna göre ayarlarsın parmak ucuna basmaz benm oğlum tam basıyor
Senemasilberen Yafes iki çocuğum var kesinlikle bir zararını görmedim aksine biraz rahatlatıyor anneyi..oğlum yürüteçle büyüdü ama yaşını doldurmadan yürüdü kızım şuan 7 aylık yürüteçe biniyor hep ama maşallah tutunup ayağa bile kalkabiliyor
asz Yafes benim kız kardeşim fizyoterapist.asla önermedi.çok yanlış buluyorlar lakin ben koyuyordum.o kızıyordu ama gelip bak o zaman bakalım diyordum.sürekli kucak isyordu.ne yemek,ne ev işi.bırak temizliği üstten bile yaptırmıyordu ki.ben işim olunca koyuyordum.bittiğinde bebeğimi çıkartıyordum.tüm gün kalmazdı yani.zaten 9.ay itibari ile kullanmadım.(kırılınca almadım yenisini)toplam 3 ay anca kullandım.ama rahatlık valla.hiç bi sorun da olmadı.