Mom356 Ylcmelis evet bizde çok yüksek ateş geçirdik ateşi 40.2 yi gördü ödümüz koptu bize enfeksiyon denildi ama bariz su çiçeği her yerinde çıkıyor ayaklarının altında Bile şu an kollarındakiler kurudu ayağımda yeni yeni çıkıyor
Ylcmelis Mom356 bizimde öyle olmuştu cnm ama suda bekletnce bacağına ve koluna az bişey attı hemen kurudu çok şükür sizede tavsiye ederim
asz Mom356 canım 1 hafta -10 güne kadar geçiyor.benim büyük çocuklardan hatırlıyorum.kimileri aşı olmadınız mı vs gibi sorular sormuş.aşı olanda oluyor.benim çocuklarımın aşıları tam ve bi kaç çocuk hastalığı geçirdiler(kızamıkçık ve su çiçeği)şimdi 18 aylık oğlum var hâlâ hazır o hiç geçirmedi.(ayrıca benim büyükler geçirdiğinde 6-7 yaşlarındaydı okula göndermemiştim çünkü çok net hatırlıyorum)
Mom356 asz çocuktan çocuğa bulaşıyor sanırım bu geçen arkadaşım geldi ve kızım onun kızının biberonundan su içmiş ben son anda far edip elinden aldım kızda su çiçeği çıkarmış
Melekk_0720 Mom356 avuc icleri ve ayaktabanlarinda varsa birde agzinin ici yaraysa 6. Hastalik buyuk bi ihtimal
eda-bahar Mom356 gecmis olsun canim benim butun cocuklarim cikardi en kucugu 6 aylkkti eczane ilac vermisti kurutsun canuk diye gunde 2 defa surdum 7 gun icinde bitti ama sakin kasitma izi kaliyor
Swtlna Bitmemiş miydi bu hastalık ya, yeniden mı çıktı, ben mı yanlış biliyorum. Gerçekten merak ettiğim için sordum. Çok geçmiş olsun
EceEgemen28 Swtlna evet kızamık ve su çiçeği uzun süredir Türkiyede yoktu aşısız Suriyeliler geldikten sonra tekrardan hortladığını ve vakaların arttığını söylemişti aile hekimi