[silindi] 7 aylık bebeğim pişik oldu ve ne yaptiysam hic bir pişik kremiyle geçmedi travazol kullanan varmi aranızda
Yafes [silindi] pisice sarı kantaron yağı sürün, ve islak mendille silmeyin, yıkayın. Bol bol poposunu havalandırın, evinizde varsa soğuk sıkım zeytinyagda sürebilir siniz
Eymenduygy [silindi] travazol ile hametan elinin üzerinde karıştır sür. İleri derece pişik ve mantar tedavisinde kullanıyor. Derme-rest ile hamazinc için de geçerli. 😊
Vera1810 [silindi] fito ve Hametan pomad muhteşem ikili denediniz mi. Travazol krem mantar için kullanılır ama kırmızılığı da kayıp eder iyileştirme yapar ama bunlar kadar etkısı olmaz
BalarisiYusra [silindi] ben çok etkisini gördüm kendim kullanmıştım mantar yarası için, hiç iyileşmeyen yara birden yok oldu ve daha çıkmadı 👍
Mutsuzanne34 [silindi] travazol mantar kremi diye biliyorum ben ve deriyi inceltiyor. Bende sürmüştüm kaynana yüzünden kızımın pişiği daha kötü oldu. Onun yerine mantazol veya da hematan kullanabilirsin canım onlar çok iyi geliyor. Bittikçe alırım ben onlardan başka kremde sürmem.
Dogavesultan [silindi] ben kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum pişik olduğunda bize çok faydası oldu
Eymencvk [silindi] madecassol kulalndım 2 güne geçti poposu travazol ille kullanmamı söyledi doktorum ama elimde yoktu yalnızca bunu kulladım etkili oldu
Mucizemsinsenn [silindi] trosyd pisik kremi derim tek geçerim . Birdw mantazol hamazing fito üçünü karıştırıp sürün
asz [silindi] ben kullandım bebeğime(7-8 aylıktı yanlış değilsem).doktor tavsiye etmişti.hemen geçirdi.hatta bana az sür yetişkin kremi demişti.ha bide 3 gün kullansan yeter.eğer üç günden önce geçerse sürme daha demişti.
Umuttt_1 Benim bebeğimde pişik olmuştu her kakasını yaptığında poposunu yıkayıp travazol krem ve bepantol kremi elimde karıştırıp sürdüm. İyileşmesi 2 gün bile sürmedi