Zeynepnamli Herkeste farkli olur ama benim ikinci daha kolay gecti. Ilkinde hic sanci vermediler. Kendi sancimla oldu. Oyuzden daha cok yoruldum. 10dak lik sanciyla hastaneye gittim 6 saat sonra bebegim dogdu. Ikincide yine 10dak lik sanciyla gittim fakat 2 saat sonra sancilarim durdu. Suni verdiler. Ondan 2 saat sonra bebegim dogdu. Suni de sancilar daha keskin ama daha aralikliydi bnm. Oyuzden ilkinden daha az yoruldum. Ve tamamn kendimdeydim ilkine gore.
Hickimse Zeynepnamli Sadece kendi sancılarınızla doğum yapmış olmabız çok güzel . Kimseden duymuyorum . İlla suni sancı var . Bana da verdiler 6 saat boyunca
Jument Hickimse bende normal doğum yaptım.. çok zor oldu.. ikinci bebegi düşünürsem sezaryen mi olsa ki diye aklımdan geçmedi değil.. =/
Adalet-34 Hickimse evet 5 yas düsünüyorum çünkü kızım büyümeden hemen yapmam tabi nasip kısmet ama elimden geldigince biraz gec yapıcam
Zeynepnamli Hickimse ilkinde sadece kwndi sancimla oldu. Ama ikincide suni sanci verdiler. Kendi sancilarim durdu cunku.
BerfinAzad Hickimse Rahim yeniden eski haline dönüyor Aslında İkincisi de öyle üçüncüsü de öyle ilki Nasılsa Diğerleri de öyle ben 3 tane normal doğurduğum için söylüyorum🤪
civcivoz Hickimse bir çocugum var normal dogum yaptım kendi sancılarımla gece 2de gittim sabah 9da oglum dogmustu.ben sancı cekerken gelip dogurup hemen giden bir kadın vardı 3.cocuguymuş.. ikinci de kolaydır ama 3.cok cok cok kolaymış onu görmüş oldum😂 1saat bile durmadı hastanede hemen dogurdu 😂😂
Si_se_ta_be Hickimse Mal ebe olmayaydi çok kolay geçerdi. Doğru düzgün sancı çekmeden hastaneye gittiğimde 9 cm açıklıkla hemen doğuma girdim 2. Doğumda.
ENA Ben bunu doktoruma sordum, her doğum aynı değil bazen ikinci de zor olabiliyor ama benim tecrübem eğer iki doğum arası yakınsa 2. daha kolay oluyor. Ama süre uzarsa kanallar eski halini aldığından ilk doğumdan pek farklı olmuyor demişti.
selmeryus Her doğum farklı olabiliyor.ilk doğumumda süreç daha hızlı ilerlerdi kendi sancılarım ikinci doğumumun sancısına göre daha azdı.Ama 2. De kızımı doğururken çektiğim sancının tarifini bulamıyorum o yüzden çok zor geldi . Doğum olarakta kızın doğumu zor derler herkeste aynı olmamakla beraber ama ben yaşadım bunu 2. Doğumda.