BalarisiYusra Yusufcugunannesi14 çok geçmiş olsun bende atlattım nefes darlığı yaşadım bi kaç gün astım var bide bende sürekli nefes ilaçı sıkıyorım işe yaramıyordu zamanla geçti atlatırsın inşallah ben propolis içtim her gün 3 kere ve keçiboynuzu pekmezi ye ya da keçiboynuzunun kendisini kaynat suyunu iç bide kekik yağı çok öneriyorlar da ben kullanmadım C vitamin, d3 , b12 vitamin takviyeleri kullan geçmiş olsun
balporsuguu Yusufcugunannesi14 annem tek bobrekli,karacigerinden hasta,astimi var ve atlatti.10 gun hastanede yatti,oksijen aldi ama iyiydu tedbir amacli hastanede yatti.Bol su icin,sarimsakli yogurt,tavuk suyuna corba tuketin
minikbaykus Yusufcugunannesi14 canım bol bol sarımsak soğan yoğurt ye. Acı biber ye. Ben bunları yedim hiç öğün aksatma zorlada olsa ye
1234___ Canım bende şuan covidim 4 çocuğum var en çokta onlar için endişeleniyorum çok kötü bir durum biliyorum ama onlar için güçlü olmamız lazım 💜size tavsiyem bol bol Kefir için bana çok iyi geliyor umarım sende bir an önce önce atlatırsın ❤️❤️
Yusufcugunannesi14 1234___ok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çocuklar daha rahat atlatıyormuş sizde bir an önce düxelirsinix umarım
umida Yusufcugunannesi14 canım bana da eşımden geçtı şu an karantınadayız 45 günlük kızım var bol bol su bol yemek ve meyve ılk eşım oldu sonra bana geçtı son 2 günümüz kaldı kızım 1 gun ateşlandı 38 oldu ateşı sonra da şükür olsun olmadı günde 4 kere parol attım ben korbonat su karıştırıp bol bol gar gara yap Allahım açıl şıfa versın
Gulsum Yusufcugunannesi14 Bi yerde okudum kuzum bayan hamileyken covit olmuş kemik suyu içmiş et tavuk farketmez diyordu tuz döküp bol bol için diyodu
Yusufcugunannesi14 Gulsum kemik suyunu annem ben felç geçirdiğim saman yedirmeye çalışmış ama midem kaldırmıyor ama tekrar deneyeceğim çünkü daha az önce ambulans geldi durumun ağır dedi yatış dediler hastaneye ama oğlumu bırakacak kişi yok
Gulsum Yusufcugunannesi14 Allah yardımcın olsun canım benim rabbim tez zamanda sağlık versin inşallah
Gzdoz Yusufcugunannesi14 kekik yağı şayet içebilirseniz bir bardak suya 1-2 damla. İçemezseniz de çayını mutlaka günde 1 kez için
bebelendikK Yusufcugunannesi14 herşeye ama herşeyre sarımsak koyun bol C vitamini tüketin protein alımını arttırın ayran yoğurt ballı süt boğazlarınızı sirke ile gargara yapın ateşede dikkat edin lütfen aniden çıkıyor hiç anlamıyorsunuz