Yusufcugunannesi14 Kızlar gayet iyiydim eşim hastaydı 3 gündür düzeldi baya ilgilendim sürekli iyi edecek şeyler yedirdim içirdim şuan iyi ben dünden beri ağrı boğaz yanması ve nefes alırken zorlanıyodum bugün sabah dayanamadım test oldum ve saat 4te pozitif olduğunu öğrendim . 25 gün karantina verdiler hastalıklı olduğumdan hastaneye yatış dediler ama bebeği bırakmayacağım için yatırmafılar . Günde 3 kere oksijen takviyesi için geleceklermiş gerekirse bu 5 6 yı bulurmuş. Ciğerlerim acıyo oğlumu emziriyorum . Nasıl geçecek fikir verir misiniz ilaç falan vermediler . Kalp nabzım çok hızlı o yüzden sabahtan beri ölçüyoruz aletle gittikçe yükseliyor. Lütfen dua edin oğlum için hemen atlatmak istiyorum. Allahım kimseye yaşatmasın .
Kadifemsii Yusufcugunannesi14 kuzenim ailesiyle covidi sarımsaklı yoğurt ayran bol su ile atlattığını söyledi sizde bol bol yiyin için çok geçmiş olsun biran önce atlatın inşallah
Lagertha Yusufcugunannesi14 Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Ben hiç geçirmedim(şükür) ama geçirenler boş bol C vitamini öneriyor çorba falan. Allah sizi bebeğinize bağışlasın inşallah 🤲🏻
balyanakannesi2 Yusufcugunannesi14 Allahım şifa versin inşallah gerçekten çok zor. Hastanede tedavi gördüm ben Rabbim düşmanıma bile vermesin. Emzirirken kullanılan takviye vitamin için doktorunuzla görüşün. Bol su için ve oturarak uyuyun.
Okd2021 Yusufcugunannesi14 Yusufcugunannesi14 Oncelikle sakin ol bugun benim 7. Gunum maske ile bebegini emzir emzirme onlugu tak bebege gecer diye korkma sutunle antikor geciyor. Ama sakin maskenin on kismina elini surme ve maskenin ic kismina kagit havlu katla koy.( Pecete degil) ihlamur ic 2 3 fincan sabahlari 1 fincan kekik suyu. Suyuna da limon sik bol su ic gececek.insallah. allah sifani versin canim
Yusufcugunannesi14 Kadifemsii inşallah dediklerinizi uygulayacağım çok korktum görevli yaşın genç atlatırsın inşallah pek zannetmiyorum ama dedi iyice içime korku sardı
Minikmucizemmmmmm Kadifemsii bogazınızı sirkeli suyla da gargara yapın oda bogazı rahatlatıyor inşallah cabuk toparlarsınız acil şifalar diliyorum
Yusufcugunannesi14 Lagertha Allah razı olsun , ya çok dikkat ediyorum sürekli 2 maske ile geziyorum oğlumu kimseye dpkundurmuyorum kendim kimseyle temas etmiyorum ama eşimin iş yerinde 1 kişi covid çıkmış galiba ondan eşime bana da eşimden geçti .
Kadifemsii Yusufcugunannesi14 aa salağa bak niye atlatmayasın canım atlatırsın bol sıvı tüketmem lazım
dua-35-48 Yusufcugunannesi14 böyle bi sacmalıkmı var her kovit olan ölüyor mu ? Bu hastaya söylenecek sözmü Allah aşkına 🤦🏻♀️ Bende bi hafta önce atlattım şükür inşallah sizde atlatacaksınız 🤲🏻 Allah şifa versin bol su C vitamini alın eczaneden, sarımsak yuttuk ayrıca yedik turşu limon bunları yemeye çalışın . Geçmiş olsun nefes sorunu yasayıncada biraz yüzüstü yatın
balporsuguu Yusufcugunannesi14 annem tek bobrekli,karacigerinden hasta,astimi var ve atlatti.10 gun hastanede yatti,oksijen aldi ama iyiydu tedbir amacli hastanede yatti.Bol su icin,sarimsakli yogurt,tavuk suyuna corba tuketin
Yusufcugunannesi14 balyanakannesi2 yatamıyorum xaten tıkanıyorum oğlumunda kontrolü vardı 25 gün ne yapacağım bilmiyorum. Büyük ihtimal bebekte de var ama o kolay atlatıyordur bol bol emzir dedi. Teşekkür ederim sağolun
Yusufcugunannesi14 Kadifemsii zaten kucağımda el kadar bebekle duyunca yıkıldım birde öyle diyince kovasım geldi tamamen moralim gitti ben moral destek istiyorum sonuçta eğer bunu yapmayacaksa ters birşey de söylememeli
Delibirhatunn Allah şifa versin. Bol su ( limonlu da olur), tarhana, bal, sarımsak, meyve yiyin bol bol. C vitamini de kullanabilirsiniz
Yusufcugunannesi14 Delibirhatunn sağolun çok teşekkür ederim. Eşimde paça çorbası bol sarımsaklı işe yarıyormuş dedi kendisi de sipariş verecekmiş ben hiç içmedim yemeyi deneyeceğim inşallah fayda görürüm evde tarhana var hemen yapacağım şimdi
Yusufcugunannesi14 Delibirhatunn birde limona alerjim var ondan tüketirken daha kötü olurum diye korktum şimdi
Kadifemsii Yusufcugunannesi14 hiç umursama canım babam şuan hastanede yatıyor covidden ciğerlerine geçmiş üzerine birde şekeri varmış yeni öğrendim hemde çok yüksek değerleri ama 1 hafta yattı pazartesi taburcu olacak covid geçti bile . Biz hastaneye bol bol ayran su limon götürdük şekeri olduğu için meyveye müsade etmediler . Sizde bol bol sarımsaklı yoğurt yiyin limonlu su için portakal sıkın için Vita glukan diye bi c vitamini var onu kullanın atlatırsınız bi haftaya geçer hatta rabbim şifa versin siz kendinizin doktorusunuz kendinize iyi bakın ki iyi olasınız
umida Yusufcugunannesi14 canım bana da eşımden geçtı şu an karantınadayız 45 günlük kızım var bol bol su bol yemek ve meyve ılk eşım oldu sonra bana geçtı son 2 günümüz kaldı kızım 1 gun ateşlandı 38 oldu ateşı sonra da şükür olsun olmadı günde 4 kere parol attım ben korbonat su karıştırıp bol bol gar gara yap Allahım açıl şıfa versın
Ecrin1896 Yusufcugunannesi14 kırmızı kapya biberde cok fazla c vitamini var onu tüketebilrsin, 1 tatlı kasıgı bala 1 cay kasıgı toz zencefil cok iyi geliyor. Ben sarımsaklı süt te yaptım öksürüge faydası oluyor ekstra geceleri yatmadan önce ılık zeytinyağı karabiber gögsüme sürüp yatmıştım bizimde karantinamız 12 agustpsta bitmişti yeni atlattıı bunları uygulamak sana cok iyi gelecektir rabbim şifa versin en kısa zamanda korkma moralini yüksek tut
Yusufcugunannesi14 Okd2021 teşekkür ederim çok sağolun limon hariç dediklerinizi uygulayacağım alerjim varda size de geçmiş olsun Allah şifalar versin
Okd2021 Okd2021 ayrica 12 saate bir 1 dis sarimsak yut hap gibi maske icerisine koydugun kagit havluyu sik sik degistir cift maske bana cok agir geldi. Boyle bir yol buldum hem terledikce terini alir. Bir de gunde 2 kez parol ictm
Yusufcugunannesi14 Delibirhatunn dünden beri 3,4 litre içtim normalde de çok su içerim hala içiyorum . Su işe yarar inşallah bir an önce kurtulmak istiyorum
Mimozacicegim Yusufcugunannesi14 Çok çok geçmiş olsun. Eczaneden d vitamini ve c vitamini temin edin.ciğerleriniz için kozalak şurubu alın. Ciğerlerinizi temizler Allahın izniyle. Ve kekik çayı için devamlı. O da mikrobu atar. Allah acil şifalar versin. Sarımsağı soyup, 1 bardak sütle kaynatın için geceleri. Bi iznalllah kurtulursunuz. Şafi ismiyle şifa versin Rabbim
Yusufcugunannesi14 Mimozacicegim Allah razı olsun , vitamin olarak ne diyeceğşm nasıl oluyor dediklerinizi yapacağım yeterki düzeleyim
Cns_28 Yusufcugunannesi14 çok geçmiş olsun Allah şifa versin🙏🏻 Kekik çatı ve kekik yağı çok iyi geliyor deneyenler çok memnun birde d3 vitamini, c vitamini takviyesi alın ilaç olarak. Aşı olmuş muydunuz?
Yusufcugunannesi14 Cns_28 öncelikle çok teşekkür ederim sağolun , aşı olmadım aşı konusunda kararsızım tedirgin olduğum konular var olacaktık ne olursa olsun tam üstüne bu geldi