Mom7262 Kızlar selam annemin dışı iltihaplanmis doktora gitti antibiyotik kullanıyor + ağrı kesici ama ağrısı hiç hafiflemedi diyor doğal çözümlerle hemencecik kesicek öneriniz varmı ? Ağrıdan ağlıyor artık 🥺😔
CanselK Mom7262 dişinol birebir kesiyor ağrıyı evde rakı varsa bastırabilirsiniz karanfil koyabilirsiniz intihaplı ve şiş ise tuzlu su ile garlara yapabilir sık sık
MinikMucizemmmm Mom7262 rakı karanfil filan basmayın dış etlerine daha çok zarar veriyor. Bı kaç güne baskılar ağrı kesici arveles alabilir baya rahatlatır antibiyotigide düzenli kullansın geçmiş olsun
Saziyersin Mom7262 ne disinol ne karanfil yagi bir haftadır çekiyorum.iltihapli dis ağrısını en son buvun gittim sef 1000 mg antibiyotik bor de.minoset yazdı birde minoset emzoroyorim siye ama bir haftadır ilk defa dişim damarlarım agrimiyor
3children1mom Mom7262 Ben tuzlu su sirkeli su gibi şeylerden fayda görmedim. Insanın dişi ağrıyınca dünyası kararıyor. Raki da buldum çareyi. Gargara yapıyorsun. Sanırım ıçindeki alkol mikrobu öldürüyor. Ve uyuşturuyor 🤭
MinikMucizemmmm Mom7262 rica ederim ama dış hekimi asistanlığı yaptım alkol filan basmayın daha çok zarar verirsiniz. Şuan en yoğun dönemde olduğu için o kadar ağrısı var bı kaç güne rahatlatacaktır. Diğer yontemler anlık iyi gelir yarardan çok zararı olur tabi siz bilirsiniz